İyi Parti'de devir teslim yapıldı

GÜLAY: BAYRAK BUNDAN SONRA EMİN ELLERDEDİR

İyi Parti'de devir teslim yapıldı

İyi Parti Merkez İlçede görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. Erdal Gülay görevi Dilay Küçük'e törenle devretti. İyi Parti kongresinde seçimleri kazanan Dilay Küçük mazbatayı almasının ardından bugün de görevi devraldı.İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda görevini devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene İl Başkanı Yavuz Erkmen ile çok sayıda partili topluluğu katıldı.

GÜLAY: BAYRAK BUNDAN SONRA EMİN ELLERDEDİR

Görevini Dilay Küçük'e devreden Erdal Gülay, "2019 yılından Temmuz ayından itibaren Şubat ayına kadar yürütmekte olduğu merkez ilçe başkanlığını ikinci ayın 23'ü Pazar günü Merkez İlçe kongremizi gerçekleştirerek yapmış olduk ve bu kongrede iki arkadaşımız aday olmuştur.Bu süreçte seçilen arkadaşımız Dilay Küçük olmuştur.Kendisi de dün mazbatasını almış bulunmakta ve bugün itibariyle merkez ilçe başkanlığı görevini tamamen sayın İl Başkanından ve bizzat benden alarak makamı artık kendisine devretme günü gelmiştir. Bayrak bundan sonra emin ellerdedir.Kendisine ve yol arkadaşlarına başarılar diliyorum Allah utandırmasın hiçbir zaman yalnız değildir ben ve ekip arkadaşlarım değil başkanım hepimiz yanında olacağız" dedi

Görevi devralan Dilay Küçük'de Erdal Gülay'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, 'Başkanıma çok teşekkür ediyorum devraldığım bayrağı gücümün yettiği ve sağğımın elverdiği kadar yukarıya taşımak için canla başla uğraşacağım hep söz veriyorum " dedi.

Yeni Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, konuşmasından sonra Erdal Gülay'a, bugüne kadar yaptığı görevlerden dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti. İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'de Erdal Gülay'a bugüne kadar yaptığı görevlerinden dolayı tebrik ettiğini Yeni Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük'e de başarılar dilediğini ifade etti.



 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER