İYİ PARTİ İL KONGRESINİ YAPACAK

İYİ PARTİ İL KONGRESINİ YAPACAK

İYİ PARTİ İL KONGRESINİ YAPACAK

İyi Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen Zonguldak il kongresinin 21 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi.
 İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen kongreyle ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. İl dışında bulunması sebebiyle WhatsApp'dan görüntülü olarak gazetecilere açıklama yapan İl Başkanı Yavuz Erkmen şunları ifade etti; “Önce biz bildiğiniz üzere tüm ilçe kongrelerini tamamlamıştık. Arkasından da 29 Mart‘ta il kongremizi yapacaktık. Hatta ilanlarını da yapmıştık.
 Ancak bu Pandemi süreci araya girince mecburen kongreyi erteledik. Partimiz genel merkezinin aldığı karar gereğince 1 Haziran’dan itibaren tekrar kongrelerimiz başlatıldı. Dolayısıyla Biz de tüm teşkilatlarımızın arkadaşlarımızın görüşlerini aldık ilçe teşkilatlarımızın görüşlerini aldık herkesin özellikle hemfikir olduğu, bir an önce kongrenin yapılması konusudur. Dolayısıyla 21 Haziran olarak biz de kongre tarihini tespit ettik ve genel merkeze teklifimizi yaptık. Genel merkez tarafından teklifimiz kabul gördü ve resmileşti. Dolayısıyla şu anda 21 Haziran 2020 tarihinde Zonguldak il kongremizii gerçekleşecek."

600 DELEGEMİZ VAR
 İlçe kongreleri tamamlanması ile kongre'de 600 TL belli olduğunu ifade eden İl Başkanı Yavuz Erkmen, "İlçe kongreleri tamamlandığı için üst kurul delegelerimiz de belirlenmiş durumda. 600 delegemiz var inşallah güzel ve İyi Parti'ye yakışır bir kongreyi gerçekleştiri ve İyi Parti olarak halkımıza hizmet etmeye devam ederiz. Biz Zonguldak’ta birlik beraberlik içerisinde inşallah güzel bir kongre gerçekleştirecekmizi umuyoruz" ifadesini kullandı. 
 

BU BİR DEMOKRASİ YARIŞIDIR 
Şu ana kadar başka birinin aday olacağını duymadını belirten Yavuz erkmen, ”Neticede bu bir siyasi yarıştır, nezaket kuralları içersinde biz hiçbir arkadaşımıza sen çık veya sen çıkma şeklinde bir telkinimiz olmuş değildir. Dolayısıyla il kongresinde şu ana kadar bir arkadaşımızın aday olacağı şeklinde hiçbir bilgim yok. Bu bir demokrasidir sonuçta çıksa da çıkmasa da biz güzel bir demokrasi örneği vermek istiyoruz" ifadesini kullandı. 
 

 TEŞKİLAT UYGUN GÖRÜRSE ADAY OLACAĞIM
 "Kongrede aday olacakmısınız" sorusunu cevaplayan il başkanı Yavuz erkmen, “Yarından itibaren arkadaşlarımızı ilçe teşkilatlarımızı dolaşacağız. Ve dolayısıyla arkadaşlarımız teşkilatlarımız uygun görürse o şekilde devam etticeğiz. Arkadaşlarımız hep birlikte yola devam edelim derlerse tabii ki aday olacağım. Ama derlerse ki teşekkür ediyoruz tabii ki o zaman da başka bir arkadaşı tercih etmiş olurlar. Yani 2-3 gün içersinde bu konu netleşmiş olur” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER