İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINI SEÇTİ

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı'nın 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Dilay Küçük ve Bülent Karakoç'un aday olduğu kongreye katılım yoğun oldu.Kongreye İl Başkanı Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili topluluğu kongreye katıldı. Kongrede 147 oy alarak İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük oldu. Diğer aday Bülent Karkoç ise 73 oy aldı.

LİSTE TARTIŞMASINDA GERGİNLİK

Divan Başkanlığını Salih Alemdar'ın  yaptığı kongrede yönetim ve üst kurul delege listeleri okundu.Ardından listelerine itiraz ederek listelerden çekildiğini açıkladı. Bir arada gerginlik yaşandı.

ERDAL GÜLAY: ADAY DEĞİLİM

Mevcut Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay yaptığı açıklamada, kendisinin aday olmadığını belirterek: "Sayın İl Başkanın istekleri ile Genel Başkanımız Meral Akşener'in  imzaları ile Merkez İlçe Başkanlığına getirildim. Aday olmayacağımı dile getirdim. Aday olan Dilay Küçük'e ve Bülent Karakoç'a başarılar diliyorum"dedi.

BÜLENT KARAKOÇ:PARTİDEKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTTIRACAĞIM

İyi Parti Merkez İlçe Başkan Adayı Bülent Karakoç yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ben herkesin adayıyım.Parti binamızda huzur getirecek birlik beraberlik esas tutulacak en kısa sürede köy ve mahalle temsilcileri gelecek bir kardeşinizim. Ben partimizin çıkarı için karar vereceğim.Partimizi zirveye çıkartırım hepinize beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum."

DİLAY KÜÇÜK: GÖREVE TALİBİM

İyi Parti Merkez İlçe Başkan adayı yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Mesele Türk Milleti ise diyerek çıktığımız bu kutlu yolda 07 Ocak 2018 tarihinde İYİ PARTİ ailemize katıldım. 1. Kongremizden sonra İl Divan Kurulu'nda Aile ve Kadından Sorumlu Başkan Yardımcılığı ardından İl Başkanımız Sn. Yavuz ERKMEN ile Strateji,Medya ,Propaganda ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve son olarakta İl Sekreteri olarak görev yaptım. Cesurlar Lideri Sn. Meral AKŞENER öncülüğünde kurulan İYİ Partide bende bir kadın olarak başarılı olacağıma inandığım Merkez İlce Başkanlığına sizlerin de desteği ve inancıyla aday oldum. Cumhuriyete ,ilkelerine bağlı,vatanını seven herkese kapımız açıktır. PKK, FETÖ ve diğer tüm terör örgütleriyle duygusal bağı olanlara dahi kapımız kapalıdır. İnaniyoruz ki Partimiz,ULU Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinde birlik ve beraberlik içinde Allah’ın izniyle Güçlü ve Mutlu bir Türkiye yolunu açacaktır. İl Başkanımız,İlçe Başkanı arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışacağımıza,partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize ve başarılı olacağımıza söz veriyoruz. Delege arkadaşlarımızın bizlere güvenmelerini ve destek olmalarını canı gönülden diliyoruz. Aday arkadaşımız Bülent KARAKOÇ beyefendiye başarılar diler, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in de dediği gibi “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer “ diyerek konuşmama son verirken hepinize bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

YAVUZ ERKMEN: BİR VE BERABER OLACAĞIZ

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, "Bugün hepimiz için mutlu bir gün. Kongreler bir partinin birlik beraberlik günüdür. Mahalle idareler seçimlerinde iyi sonuçlar almıştır. Bunun örneği Vedat Öztürk kardeşimizdir. Kongrelerde fikir ayrılıkları olabilir. Ama en önemlisi kongrelerde birlik beraberlik içinde salondan çıkmaktır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2020, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER