İYİ PARTİDE ADAY ÇIKTI

İYİ PARTİDE ADAY ÇIKTI

İYİ PARTİDE ADAY ÇIKTI

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın 23 Şubat 2020 Pazar günü Alaborina Restaurant’ta gerçekleştireceği kongre öncesi Bülent Karakoç adaylığını açıkladı.

Merkez İlçe Başkan adayı Bülent Karaakoç’un adaylık açıklamasına, mevcut Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay ile birlikte partililer de katıldı.
 

KARAKOÇ: “BU BİR KAVGA VEYA ÇATIŞMA DEĞİL TAMAMEN DEMOKRATİK BİR YARIŞTIR”

Pazar günü yapılacak kongrede kim kazanırsa kazansın salondan kol kola çıkacaklarını belirten Karakoç, “25 Ekim 2017 tarihinde, Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve ekibiyle kurulan İYİ Partimizin Zonguldak il teşkilatı yapılanmasında ve kurulumunda bulunma gururu yaşayan biri olarak 23 Şubat’ta yapılacak olan Merkez İlçe Kongremizde Başkanlığa aday olacağımı siz değerli partililerimizin ve basın mensubu arkadaşlarımızın huzurunda açıklıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve ben ekibimle birlikte bu görevi en iyi şekilde üstlenip partimizi Zonguldak’ta çok iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Demokrasi bayramı, demokrasi şöleni olarak adlandırdığımız kongremizde delegelerimizin bizlere verdiği görevleri layığıyla yerine getireceğimize inancım tamdır. 
Bu bir kavga veya çatışma değil tamamen demokratik bir yarıştır. Dilay Küçük hanımefendiye de bu noktada başarılar diliyorum. Pazar günü kazanan kim olursa olsun salondan kol kola tek yürek çıkacağımıza gönülden inanıyorum.  
Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti’nin var oluş felsefelerinden olan ‘demokrasi’ kültürünü partimizde iliklerimize kadar hissetmemizi sağlayan ve demokratik tavrımızı göstermemize destek veren Sayın Meral Akşener ve genel merkezimize, İl başkanımız Sayın Yavuz Erkmen’e, İlçe Başkanımız Erdal Gülay’a ve tüm İYİ Partili gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. 
Pazar günü gerçekleştirilecek toyumuzun şimdiden Vatana, Millete, Bölgemize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, katılım çok yüksek olacağına inanıyorum. İYİ Parti Zonguldak’a İYİ gelecek.” dedi.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay ise yaptığı konuşmada, 23 Şubat Pazar günü yapılacak kongrede kim kazanırsa kazansın İYİ Parti’nin kazanacağını belirterek, Merkez ilçe Başkan adayları Dilay Küçük ve Bülent Karakoç’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER