İYİ Parti'de Yıldırım Dönemi

İYİ Parti'de Yıldırım Dönemi

İYİ Parti'de Yıldırım Dönemi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Dedeman Otel, Kilimli salonunda düzenlendi. Mevcut Başkan Fatma Gülay işlerinin yoğunluğu sebep göstererek aday olmazken yerine Serhat Yıldırım aday olarak İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. 1. Olağan kongrede 55 oy kullanılırken Yıldırım 52 oy ile İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı seçilirken 3 oy ise boş çıktı.
“BU BİR KADIN HAREKETİDİR”
Kongre öncesi siyasi konuşmalarda söz alan İYİ Parti Merkez İlçe eski Başkanı Fatma Gülay, “Bu bir kadın hareketidir. Dünyanın en büyük kurumlarını ve devletleri kadınlar yönetmektedir. Ben Atatürk’ün kızıyım. Davama sonuna kadar sahip çıkacağım” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’YE İYİ GELECEK”
Daha sonra söz alan İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar ise İYİ Parti’nin Türkiye’ye iyi geleceğini belirterek ilçe başkanlarının isimlerini okuyarak salonu selamladı.
“%50’DEN FAZLA OYA TALİBİZ”
En son kürsüye çıkarak delegeleri selamlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet eski Bakanı Aydın Tümen ise hükümet politikalarını eleştirirken iktidara yürüyeceklerini ve %50 ve daha fazlası oya talip olduklarına dikkat çekti. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER