“İYİ PARTİ’NİN SESİNİ DUYMAYAN EV KALMASIN İSTİYORUM”

“İYİ PARTİ’NİN SESİNİ DUYMAYAN EV KALMASIN İSTİYORUM”

“İYİ PARTİ’NİN SESİNİ DUYMAYAN EV KALMASIN İSTİYORUM”

İYİ Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, parti çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak, öncelikle mahalle çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

İYİ Parti ilçe kongreleri ile ilgili de konuşan Küçük, bu kongrelerden güçlenerek çıktıklarını, ifade ederek, bu hafta sonu Devrek ve Kilimli ilçe kongreleri, 29 Mart’ta da il kongresinin gerçekleştirileceğini belirtti.

İdlib’de şehit düşen askerlerimize rahmet gazilerimize şifa dileyerek konuşmasına devam eden İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük  “Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Dünkü İYİ Parti’nin grup toplantısında İdlib’deki hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimiz unutulmadı. Grup toplantısının yapıldığı salonda ön sıralarında şehit olan askerlerimizin fotoğrafları ile Türk bayrakları yer aldı” dedi.

HAFTA SONU DEVREK VE KİLİMLİ KONGRELERİ YAPILACAK

Bu süreçte İYİ Parti’nin ilçe kongrelerinin de yapıldığını belirten Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, “Maalesef yaşadığımız bu üzüntü olayla beraber İYİ Parti’nin kongreleri de devam ediyor. Kongrelerimizin her birinde şehitlerimizin aziz hatıralarına hürmeten Kur’an okutularak süreci gerçekleştiriyoruz. Bu hafta sonu Devrek ve Kilimli İlçe kongrelerini gerçekleştireceğiz.  29 Mart 2020 tarihinde ise il kongremizi yapacağız. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını ve başarılı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“İYİ PARTİ’NİN SESİNİ DUYMAYAN EV KALMASIN İSTİYORUM”

“İYİ Parti’nin sesini duymayan kalmasın” diyerek kolları sıvadıklarını kaydeden Küçük, “Zonguldak’ı seviyoruz, Zonguldak için varız. İYİ Parti Mahalle sorumluları, belde sorumluları yenilenme çalışmalarına başladık. Bizim kapımız herkese açık yeter ki, yol yürürken taşları beraber atalım aynı güçle aynı hevesle 2 senedir devam eden bir mücadelemiz var. İYİ Parti’nin sesini duymayan ev kalmasın istiyorum. Ben diyorum ki, evlere ulaşalım bizden ne istediklerini, neyi istemediklerini birebir öğrenelim. Her şey İYİ olacak” şeklinde ifade etti.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’AN OKUTULACAK

İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, şehitlerimiz için Yeni Camii’de Kur’an-ı Kerim okutulacağını da kaydederek, “Perşembe günü ikindi namazına müteakip Yeni Camide İdlip şehitlerimiz için Kuran okutacağız. Tüm Zonguldak halkını davet ediyoruz. Tekrardan Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” diye söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER