Jön Türkler 52 gün neredeydi?

Jön Türkler 52 gün neredeydi?

Jön Türkler 52 gün neredeydi?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Pazartesi günü il başkanlığı seçimi yapılması beklenirken seçim boyunca sahada çalışma yapmayan isimlerin bir anda medya önüne çıkmaları manidar karşılandı. Muharrem İnce ekibi olarak lanse edilen isimlerin CHP İl Başkanlığı koltuğu söz konusu olunca saha çalışmalarından geri durmaması “Seçim boyunca 52 gün neredeydiniz” eleştirisini beraberinde getirdi. 
Özellikle Fırat Birkan, Volkan Alkaç ve Olcay Can üçlüsünün 24 Haziran seçimlerinde il yöneticileri olmalarına karşın seçim çalışmalarına katılmaması uzun süre Zonguldak gündeminde tartışılmıştı. Seçimin son günlerinde ortaya çıkan birkaç isimin dışında vatandaştan oy istemeye tenezzül dahi etmeyen isimlerin iş ‘İl Başkanlığı’ olduğunda ortaya çıkması ‘Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ deyiminin tezahürü olarak yorumlandı.  
Muharrem İnce’nin CHP’yi olağanüstü kurultaya götürememesi sonucu yerel dizayna girişen İnce destekçilerinin Zonguldak’ta başını çeken kişi ise Şerafettin Turpcu. Turpcu, daha önce şirketinde çalışan Mimar Fırat Birkan üzerinden il başkanlığını kazanmaya çalıştığı iddia ediliyor.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER