Kadına şiddete 'Dur' dediler

Zonguldak'ta, kadına yönelik şiddete dikkati çekmek amacıyla etkinlikler düzenlendi

Kadına şiddete 'Dur' dediler

 Zonguldak'ta düzenlenen etkinliklerle kadına yönelik şiddete dikkat çekildi.

Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, ellerindeki "Kadın, Allah'ın emanetidir", "Kadın güçlenirse, toplum güçlenir" yazılı pankartlarla kadına karşı şiddete "dur" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, burada yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren kadınların ekonomi, siyaset, bilim ve eğitimde güçlendirilmesi misyonuyla atılan her adımda iş ve aile hayatlarını dengeleyebilmeleri adına kolaylaştırıcı düzenlemeler getirdiğini hatırlattı.

Kadınların birçok alanda özne ve aktör olarak varlık gösterdiğini, her alanda iradelerini ailenin ve toplumun yararına kullandığını anlatan Arıman, "Kadınlar, bulundukları her pozisyonda yalnızca cinsiyet temelinde bir temsil durumunda kalmadan, kadın olduklarının farkında olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Hayal ettiklerini yalnızca kendi yararlarının olmadığının, ailesinin ve içinde yaşadığı toplumun da kazanımları olacağının bilincinde hareket etmektedir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER