Kamu kurumları denetlendi!...

Kamu kurumları denetlendi

Kamu kurumları denetlendi!...

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Çaycuma’da kamu kurumlarının denetlendiğini ifade etti.

Zonguldak’ta merkez ve ilçelerde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının erişilebilirlik denetleme ve gizlilik konusunda  denetlediklerini ifade eden komisyon Üyesi Hüseyin Şirin, “ Zonguldak Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlüğü bünyesinde oluşturulmuş olan erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu olarak bildiğiniz gibi çalışmalarımıza her hafta düzenli olarak il merkezi ve ilçelerimizde devam ediyoruz. Son olarak yine Çaycuma ilçemizde bulunan kamu kurumlarını tekrar bir denetimden  geçirdik. Bu kurumlar içerisinde Kaymakamlık, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Özel Eğitim Merkezi ve birkaç tane daha kamu kuruluşunu iki hafta üst üste yaptığımız denetimlerle eksiklikleri tespit ettik. Tabii ki ikinci gidişimizde bu kurumların boğazlarında eksiklikleri nispeten gidebildiğini gözlenmedik ve azda olsa yine eksiklikler tespit ettik. İnşallah bir daha ki denetimlerimizde bu kurumlarda eksikleri tamamlayacak.  İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu şekilde çoğu kamu kurumu eksiklikleri tamamlayacak ve binalarınla ilgili tabela asılacaktır” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 18:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan
Ercan - 5 yıl Önce

Denetime giderken haber verdiniz mi? Ben bu sektörde 7 yıl çalıştım ne yolsuzluklar var iyi bilirim. Ciner e Milliegtim bakanlığına ve savcılığa ihbar etdim. Ama Eregli millettim bu yolsuzluğu üzerini kapatiyor

SIRADAKİ HABER