Kanseri baştan yendik!

Kanseri baştan yendik!

Kanseri baştan yendik!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İYİ Parti Merkez İlçe olarak İstanbul’da Akşenerİ’n evinde yapılan buluşmaya Türkiye’de öncü oldukları için gururlu olduklarını dile getirdi. Yaşanan olaylar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım, “Kısa süre önce kurulan partimiz baskın bir seçim olmasına rağmen 40 yıllık partilerin bile hala %10 bandında aldığı sonuca sevinmesine rağmen biz sanki yok olmuşuz gibi düşünceye gitmişlerdir. Alınan sonuç gayet iyidir.43 Milletvekili çıkarmış durumdayız. Konuşuluyoruz, yazılıyoruz, yok sayılıyoruz. Bizi bu derece konuşuyorlarsa “biz iktidarın bahçesi değil, geleceğin partisiyiz”. Demek ki iktidar yolunda iyi adımlarla yürüyoruz. Kanseri baştan yendik. Gelecekle iktidar yolunda kanserli başlamıyoruz” dedi.
“KANSERİ BAŞTAN YENDİK”
İYİ Parti olarak kanserli hücreleri temizleyeceklerini belirten Başkan Yıldırım, “Kısa süre önce kurulan partimiz baskın bir seçim olmasına rağmen 40 yıllık partilerin bile hala %10 bandında aldığı sonuca sevinmesine rağmen biz sanki yok olmuşuz gibi düşünceye gitmişlerdir. Alınan sonuç gayet iyidir.43 Milletvekili çıkarmış durumdayız. Konuşuluyoruz, yazılıyoruz, yok sayılıyoruz. Bizi bu derece konuşuyorlarsa “biz iktidarın bahçesi değil, geleceğin partisiyiz”. Demek ki iktidar yolunda iyi adımlarla yürüyoruz. Kanseri baştan yendik. Gelecekle iktidar yolunda kanserli başlamıyoruz. Seçim sonunda nasıl ki ilçe ve illerde temizlik olunacaktı ise Genel Merkezde de bu temizlik olmalıydı. Genel Başkanımın bu işi kökten çözdüğüne inanıyorum. İstifa ederek parti içindeki muhaliflere hodri meydan dediğini biliyorum” dedi.
“YEREL SEÇİM STARTI VERİLECEK”
12 Ağustos’tan sonra yerel seçim tartı verileceğini belirten Yıldırım, “Genel Başkanım ayın 12’sinde tek aday olarak görevinin başında olacak. Sosyal medyada yazılıp çiziliyor olması partimiz adına yıpratılmaya çalışılması sanılmasın ki dağılma olacak! Biliniz ki kesinlikle iyi bir dip dalganın yükselişine sebep olacaktır. İyi Parti iyi yoldadır. Afyondaki Çalıştaydan İl Başkanımızın bize verdiği bilgi şudur: “Belediye seçimlerine kadar İl-İlçe Yönetimleri mevcut şekli ile yol alacaktır”.  Ben ayın 23’ünde demiştim ki, 12’sinde Meral AKŞENER’in evine gittik. Ve bu hamleyi tüm teşkilatlarda ülke genelinde hareketi başlatan İyi Parti Merkez İlçe olarak kendimizle gurur duyuyoruz. Biz demiştik ki, 12 Ağustos’da  Kurultay olacak. Onuda yakaladık günler önceki sosyal paylaşımımızda. Yapılan açıklamaya göre kurultayın akabinde ise yerel seçimlere start vereceğiz. Biz Zonguldak Merkez İlçe olarak Genel Merkezimizi ve Genel Başkanımızı yakından takip ediyoruz. Tüm kulislerin önünde bir politikamız vardır. Yine diyoruz ki İyi Parti olarak geleceğe iyi adımlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER