Kantarcı, engelsiz Çaycuma için çalışıyor

Kantarcı, engelsiz Çaycuma için çalışıyor

Kantarcı, engelsiz Çaycuma için çalışıyor

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, engelli bir vatandaşa daha akülü tekerlekli sandalyesi teslim edilirken yaptığı konuşmada, “Temel ilkemiz Çaycuma’yı engelsiz bir kent yapmak. Ve engellilerin, çocukların, yaşlıların son derece rahat hareket edebildiği, gezebildiği, ihtiyaçlarını karşılayabildiği bir kenti ortaya çıkarmak” dedi.

Çaycuma Belediyesi ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilciliği işbirliğinde, geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı nedeniyle engelli kalan 60 yaşındaki Ahmet Şık’a akülü tekerlekli sandalye verildi. Belediye binası önünde yapılan teslime, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak İl Temsilcisi Cem Cemal Ünal, dernekleri ile Çaycuma Belediyesinin akülü tekerlekli sandalye dağıtmaya devam ettiğini belirterek, “Bugün de Ahmet Şık ağabeyimize akülü tekerlekli sandalyesini veriyoruz. Bu tür yardımlarımız devam edecek. Onlar mutlu, biz de mutluyuz” dedi.

KANTARCI: “ENGELSİZ KENT YOLUNDA CİDDİ MESAFE KAYDETTİK”

Cem Cemal Ünal’ı hem Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği hem de Çaycuma Kent Konseyi’ndeki çalışmalarından ötürü tebrik eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Cem kardeşimizin yaptığı bu çalışmalar övgüye değer. Göreve geldiğimizden bu tarafa birçok engelli vatandaşımızın ihtiyaçlarını görmek için üstün çabalar harcadı. Bu sayede bugüne kadar birçok insanımızın hayatı kolaylaştı. Bugün de sağlık sorunları sonucunda engelli haline gelmiş kardeşimize akülü tekerlekli sandalyeyi yine Cem Bey’in girişimleriyle teslim ediyoruz. Onun da inşallah bu araç hayatını kolaylaştıracak. Bizim temel ilkemiz Çaycuma’yı engelsiz bir kent yapmak. Ve engellilerin, çocukların, yaşlıların son derece rahat hareket edebildiği, gezebildiği, ihtiyaçlarını karşılayabildiği bir kenti ortaya çıkarmak. Onun için çalışıyoruz. Bu konuda da ciddi mesafeler aldık. Kardeşimiz de inşallah bu aracıyla kimseye muhtaç olmadan Çaycuma’nın yaya yollarında istediği gibi hareket edebilecek. Ben bir taraftan kendisine geçmiş olsun diyorum hem de bu aracı da güzel iyi günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

ŞIK: “SANDALYEYİ YENİDEN BAŞKAN ADAYI OLMANIZ ŞARTIYLA ALIYORUM”

Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan 60 yaşındaki Ahmet Şık ise, “Ben bu sandalyeyi bir şartla alırım. Ben tekrar sizin aday olmanızı istiyorum” diyerek Başkan Kantarcı’yı, yaptığı çalışmalarından dolayı övdü. Başkan Kantarcı ise “Biz bu memleketin çocuğuyuz” diyerek cevap verdi.  Akülü tekerlekli sandalye için Başkan Kantarcı ve Ünal’a teşekkür eden Şık, şöyle devam etti: “İstemezdim ama oldu, ne yapalım. Bu arabayı da bir şartla aldım. Sayın Belediye Başkanımızın tekrar aday olmasını istiyorum, ‘tekrar aday olursan alırım’ dedim. Bunu şart koştum, bu şartımı da söyledim.”

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER