KAPALI KÖY YOLU 68 DEN 87'YE ÇIKTI

KAPALI KÖY YOLU 68 DEN 87'YE ÇIKTI

KAPALI KÖY YOLU 68 DEN  87'YE ÇIKTI

ZONGULDAKta etkili olan kar yağışı nedeniyle 68 köy yolu ulaşıma kapandı. Ankara ve İstanbul istikametinde ulaşım aksadı.
Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışının etkisiyle evlerin çatıları ile yeşil alanlar beyaza büründü. Zonguldak-İstanbul Karayolunun Ereğli kesimi ile Zonguldak-Ankara Karayolunun Devrek kesiminde kar yağışı nedeniyle araçlar yolda kaldı. İl Özel İdaresi ekipleri karla kaplı yolları açmak için çalışmalar yaptı. Polis ve jandarma ekipleri, kar lastiği olmayan araçların geçişine izin vermedi.
Kar yağışı nedeniyle merkezde 5, Ereğlide 30, Devrekte 11, Gökçebeyde 8, Çaycumada 8, Kozlu 5 ve Alaplıda 1 olmak üzere toplam 68 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı 20 ekip kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

KAPALI KÖY YOLU 87YE ÇIKTI
Yüksek kesimlerde devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar devam ediyor. Alaplıda kar nedeniyle 19 köy yolunun daha ulaşıma kapandığı öğrenildi. Kar nedeniyle il geneline ulaşıma kapanan toplam 87 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER