Karacan MHP'yi Ziyaret Etti

Karacan MHP'yi Ziyaret Etti

Karacan MHP'yi Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Harun Karacan, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

“CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A SORUNLARI İLETECEĞİZ”

Karacan ziyarete ilişkin şunları söyledi; “Zonguldak’ta bir takım ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’ni hem hayırlı cumalar demek hem de selam vermek için gelmiş bulunuyoruz. Bugün burada olmamızın nedeni Zonguldak’a nasıl fayda sağlayabiliriz. Zonguldak’a büyüklerimiz gelmeden önce sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüp fikir alışverişinde bulunup onların sıkıntılarını dinledikten sonra Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza onların birlik ve sıkıntılarını iletmektir. İnşallah sivil toplum örgütlerinden gerekli bilgileri alıp kendilerini arz ederiz. Elimizden gelen ne varsa Türkiye için Zonguldak için elimizden geleni yapacağız.”

“2018 YILI BİR IŞIK AYDINLANMA YILI OLACAKTIR”

Hamdi ayan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek
“Böyle hassas ve nazik bir süreçte Zonguldak’a gelmeleri ardından da MHP’yi programlarına dahil etmeleri yaşadığımız özellikle son Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi arasında Türkiye’yi milli unsurların yönetmesi şeklinde gelişen hadiselerin ardından buraya gelmeleri bizler için çok sevindirici olmuştur. Bu ziyaret bizler için çok önemli bir ziyarettir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. olağan kongresi burada gerçekleşecektir. Kongre öncesinde Başbakan’ın gelişi burayı gözlemleme adına bir tahlil etme adına çok güzel olacaktır. Kim ne derse desin Türkiye iyi yoldadır.2018 yılı ışık bir aydınlanma yılı olacaktır. Özellikle böyle bir süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bir takım saldırılara maruz kalsak da Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel başkanı başta olmak üzere bu süreci yönetenler nasıl yürüdüğünün ne şeşil alacağını nereye gireceğini çok iyi bilmektedir. Dikkat ederseniz MHP’yi bugün eleştirenler geçmiş dönemlerde eleştirenlerden farklı unsurlarlar değildir.”

“İSTEDİĞİN KADAR AĞLA ZIRLA”
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’e seslenen Hamdi Ayan şu ifadeleri kullandı;
“Dükkan kapandı, satıyoruz, tabelaları indiriyoruz gibi laflar söylüyor. Madenci şehrinden madenin başkentinden ona diyorum ki, işte Adalet ve Kalkınma Partisi Genel başkan yardımcısı burada, il başkanı burada istediğin kadar ağla, zırla bu iş böyle devam edecektir. Bu iş rayından ve yolundan çıkmayacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER