Karaelmas Alan'a sığmadı

Karaelmas Alan'a sığmadı

Karaelmas Alan'a sığmadı

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, seçim çalışmalarına devam ediyor.  Programlarına esnaf ziyaretleri ile başlayan ve daha sonra mahalle gezileri ile devam eden Alan, 31 Mart’ta seçimi kazandıkları taktirde Zonguldak’ı Zonguldak yapacaklarını ifade etti.  
Seçim çalışmaları kapsamında bu akşam Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ile   Karaelmas Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Alan,  gördüğü kalabalık ve sevgi seli nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür etti.  
Özellikle Her mahallede  olduğu gibi Karaelmas mahallesinin de sıkıntılarını bildiğini ifade eden Alan,  Tüm mahallelerimizde ki sıkıntı Karaelmas ’ta da var.  Yıl olmuş 2019 hale mahalle yolları yapılmadı.  Ve hala da mahallenin yolları darma dağın. Biz göreve geldiğimizde  tüm mahaller ve Merkez Zonguldak’a yakışır bir hale gelecektir. Bunun sözünü size buradan veriyorum. Hem mahallelerinizde hem de merkezde gönül rahatlığı ile gezebileceğiniz bir Zonguldak yapacağım. Sizlerden istediğim tek şey 31 Martta destek vermeniz. Zonguldak’ın artık AK Parti Belediyeciliği ile tanışması gerek” dedi.
Alan, daha sonra ise mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.  Mahalle sakinleri, Alan’dan mahalleleri ile ilgili isteklerini aktarırken, Belediye meclis üyeliğinin ise en az 2 kişi olmasını vurgu yaptılar.  
Alan ise mahalle sakinlerine seçimi kazandığı taktirde istediklerinin daha fazlasını yapacağının sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER