Karaman'da muhteşem açılış

Karaman'da muhteşem açılış

Karaman'da muhteşem açılış

Zonguldak Merkez İlçeye bağlı Karaman Beldesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosu açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalaycı'nın yanısıra CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Geçmiş Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Merkez İlçe Başkan Vekili Yusuf Mar, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve çok sayıda Karamanlı vatandaş katıldı.

3 Mart Kozlu Grizu Faciası'nda şehit olan madencilerin anısına  gerçekleştirilen saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlanan törende İl Başkanı Hakkı Güney açılış konuşması gerçekleştirerek TTK kura çekimlerinden bahsetti. Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın kurayı başından sonuna kadar takip edip bir şaibeye müsade etmediğine vurgu yapan Başkan Güney, 'Gece hiç bir çocuk yatağa aç girmesin diye mücadele edeceğiz ve Mart'ın sonunu bahar yapacağız' dedi. Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç ise konuşmasında 'Karaman'da hakkı yenen yiğide hakkını teslim etmenizi istiyorum. Siz ezenin değil ezilenin, iftira atılanın, hakkı yenenin yanında olun!' dedi. 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise yaptığı konuşmasında CHP'nin Zonguldak'taki tün belediyelere talip olduğunu ve AKP'yi hem Zonguldak'ta hem de tüm Türkiye'de süpüreceklerini söyledi. Karaman'a dayanışma olarak bir çocuk parkı desteği vereceğinin sözünü verdi.

CHP Geçmiş Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise konuşmasında Mustafa Kalaycı'yı yıllardır tanıdığını ve CHP çatısı altında bir araya gelmenin onurunu yaşadığını ifade etti.

CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalaycı ise konuşmasında "Geçmişte yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" derken; yola sabit radar takılması için çalışma yaptığını, toplu konutların Karaman'da yapılması için görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti. Ayrıca halı saha, yeşil alan ve eksik araçların tamamlanacağının sözünü verdi.

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise konuşmasında maden şehitleri ailelerine verilen hakların 2003 öncesi şehit olan madencilerin ailelerine verilmediğini, AKP'nin Zonguldak'a ve şehit madencilere saygı duymadığını belirterek başladığı konuşmasında; "Hakkı yenen, kalbi kırılan siz Karamanlılara özlediğiniz ve sizden koparılan başkanımızla sizi CHP bir araya getiriyor. Sizler de seçimde başkanımızla omuz omuza olarak, Karaman'a CHP'nin bayrağını dikmeye var mısınız?" dedi. AKP'nin 17 yılda sebep olduğu işsizlik ve yoksulluğu da vurgulayan Yavuzyılmaz, "Mart'ın sonunu hep beraber bahar yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER