KARAVELİ VE AYÇİÇEK'TEN KÖY ZİYARETLERİ

KARAVELİ VE AYÇİÇEK'TEN KÖY ZİYARETLERİ

AK Parti Merkez ilçe Cuma Halk Buluşmaları kapsamında 2 Nisan Cuma Günü Merkez ilçeye bağlı, Olukyanı, Sarımsak ve Çağlı köylerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Düzenlenen programa İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Merkez ilçe Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi, İl Genel Meclisi üyeleri Filiz Ünal Sarsık, Abdullah Karagüzel, Sarımsak Muhtarı Kadir Aygün, Çağlı Muhtarı Oktay Arslan, Olukyanı Muhtarı Abdülkadir Kılıç ve vatandaşlar katılım sağladılar. Olukyanı Camiinde kılınan Cuma namazı sonrasında muhtarlar ve vatandaşlar ile birlikte talepleri dinleyerek değerlendirmelerde bulunuldu. 
Ardından, Çağlı Köyü’nde üç köyün ortak kullanabilecekleri alanda incelemelerde bulunarak bu alana gençlerin spor yapabilecekleri, halkın sosyal etkinlikler  düzenleyebilecekleri talebi ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Aynı köy Çayırcık Mahallesi’nde bulunan sosyal tesis amaçlı kullanılabilecek yapı ile ilgili değerlendirmeler gerçekleşti. 
Daha sonra Olukyanı, Çağlı, Sarımsak – Kozlu İhsaniye bağlantı yolu ile ilgili yerinde incelemelerde bulunuldu. Köy muhtarları ve vatandaşların talepleri yerinde dinlenerek yapılması gerekenler ile ilgili görüş alışverişi gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2021, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER