KARAVELİ, ZONGULDAK'TA Kİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KARAVELİ, ZONGULDAK'TA Kİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, "İl Özel idaresi olarak bölgenin genelinde programlarımız devam ediyor. Havalarında iyi gitmesi bizi yol çalışmaların da şu durumda aksatmıyor. Programladığımız işlerin artık yaklaşık olarak %85’in üstüne çıktık" dedi. Necdet karaveli, Havaalanındaki pist genişletme çalışmaları, Gökgöl Mağarası, Harmankaya Şelaleleri, Üzülmez Kültür Vadisi projeleri, köylerdeki su sondaj çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

10 BİN TON MALZEME UYGULAMAMIZ KALDI

Programladıkları çalışmalarda yüzde 85'in üzerine çıktıklarını belirten Necdet Karaveli, şunları söyledi: "İl Özel idaresi olarak bölgenin genelinde programlarımız devam ediyor. Havalarında iyi gitmesi bizi yol çalışmaların da şu durumda aksatmıyor. Programladığımız işlerin artık yaklaşık olarak %85’in üstüne çıktık ve tamamladık. Devamında yaklaşık olarak bölgede genel anlamda 10 bin ton malzeme uygulamamız kaldı, onu da hazırlıklarına yol şube müdürümüz ilgili arkadaşlar yaptılar. İnşallah havalar böyle giderse önümüzdeki haftadan itibaren de bu uygulamaları yaparak programlarımızı tamamlamak istiyoruz"

VALİYE TEŞEKKÜR

Köylerde suyla ilgili sondaj faaliyetleri hakkında bilgiler veren İl Genel meclisi Başkanı Necdet karaveli şu bilgileri verdi: "Suyla ilgili problemleri de kısmen çözüyoruz. İşte kronik hale gelmiş bölgemizde su problemi olan köylerde ivme kazandık. Gökçebey Yeşilköy’de  ki su problemini en kısa zamanda çözeceğiz.  Türkali'de ki şebeke değişimi oradaki kanserojen madde üreten boruların değişimi tamamlanacak bu yıl içerisinde inşallah. Ereğli Çayır grubunda da su çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftada encümenden Sayın valimize teşekkür ediyoruz. ödenekten bu üç köy ile ilgili maddi desteğini tekrar yaptı. İnşallah programları orada en kısa zamanda tamamlamak istiyoruz. Kozlu'da Sivriler grup suyuyla ilgili problemimiz var. Bununla ilgili müdürlüğümüz gerekli çalışları beraberce tamamladı. İnşallah önümüzdeki ay bu konuyla ilgili bir çözüm üretmeye çalışacağız" 

İHALE YAPILACAK

Kolu Saka köyünde su sondaj ihalesini 2 kasımda yapılacağı müjdesini veren Necdet Karaveli, "Kozlu-Saka köyündeki sondajla ilgili bir problemimiz vardı. Orada iki tane sondaj yaptık su çıkmamıştı, tekrar üçüncü bir sondaj bölgesi belirledik ilgili arkadaşlarla inşallah 2 Kasım tarihinde onunda ihalesini yaparak oradaki su problemini de neticeye ulaştırmak istiyoruz" dedi. 

Çaycuma Havaalanındaki araç sayısını 60'n üzerine çıkartarak en kısa zamanda pisti genişletme çalışmalarının tamamlanacağını belirten Necdet Karaveli, "Genel anlamda bu yıl çalışmalarımız iyi gidiyor. Allah'a şükürler olsun. Havaalanımıza desteğimiz devam ediyor. orada araç sayısı bu hafta itibarıyla zannedersem 60'in üzerine çıkacak. Orada genişletme çalışmaları en kısa zamanda bitirmek istiyoruz. havaalanın en kısa zamanda ulaşıma açılması tabi ki  bizim tek temennimiz." şeklinde konuştu.

EN KISA ZAMANDA...

Üzülmez Kültür Vadisi Projesi, Harmankaya Şelalaleri, Gökgöl Mağarası gibi turizm projelerini önemsediklerini belirten İl Genel Meclisi başkanı Necdet karaveleli sözlerine şu şekilde devam etti: "Hafta içi yine bildiğimiz gibi meclis üzerinden yürüttüğümüz turizm projelerinde Üzülmez Vadi Projesi'nin lasmanı gerçekleştirildi. İnşallah orada da kazma vuruldu. En kısa zamanda bizim hayal ettiğimiz 2014-15 yılından beri hayal ettiğimiz merkezde ki o entegrasyonu  sağlama çabamız devam ediyor. İnşallah Gökgöl mağarasında da en kısa zamanda hizmete açılacak. Üzülmez Kültür Vadisi'de çalışmalar başladı. Harmankaya şelalelerinde  çalışmalar devam ediyor. İnşallah oradaki depo bölgesine uygun bir proje yapıp bu bölgedeki çalışmalarımı neticeye erdirmek istiyoruz" 

ZONGULDAK'A DEĞER KATACAK

Necdet Karaveli, "Tabi ki Zonguldak Belediyemizin de çalışmaları turizm noktasında hem lavuar  alanı hem sahil projesindeki çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda iktidarımızın gücüyle  Zonguldak'ta bu çalışmaların tamamı en kısa zamanda meyvelerini verecektir diyorum." diye konuştu.


 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2020, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER