Kariyer'den muhteşem gece

Kariyer'den muhteşem gece

Kariyer'den muhteşem gece

Kariyer Gazetesi’nin 9. Yayın yılı Kilise Yaman Restaurant’ta kutlandı. Azeri sanatçı Ozan Ahmedov ile Firdevs’in sahne aldığı geceye CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz adına vekili Mustafa Bozkurt, Perşembe Beldesi Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP İl ve ilçeleri yönetimleri, Ak Parti İl ve İlçe yönetimleri, İYİ Parti üye ve yöneticileri, Zonguldak BKM Müdürü Abdullah Bakırcı ve iş arkadaşları, Kozlu Belediye Personeli, iş adamları, sanayiciler, oda ve stk temsilcileri ile birlikte yaklaşık 250 davetli katıldı. Geceye Gürleyen İnşaat, Batı Tek Gayrımenkul, Günayser İnşaat, Kozlu Atasoy İnşaat, Özbulut İnşaat, Geredeli İnşaat, Ber Plus, Pamukkale Turizm, Karaoğlu İnşaat, Kadıoğlu Kuyumculuk ve Özmine Mermer firmaları sponsor oldu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kariyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Umut Şekerci; herkese geldikleri için teşekkür ederken cenaze dolayısıyla geceye katılamayan bazı Ak Parti yönetici ve üyelerine de başsağlığı diledi. Şekerci Kariyer Gazetesi’nin öyküsünü anlatırken; “Bu meslek bana pek çok şey kazandırdı. Pek çok dost, arkadaş, gazeteci kimliği kazandırdı. Şimdi dokuzuncu yaşımızdayız ve sizle beraberiz, hepiniz hoş geldiniz. Buradan bu fırsatla bir çağrıda bulunuyorum. Zonguldak’ın 5 vekili seçildi. Bu günden itibaren hiçbiri Ak Parti’nin veya CHP’nin vekili değil hepsi Zonguldak’ın vekilleridir. Hepsi bu bilinçle bir araya gelerek bu şehir için inisiyatif alsınlar, bu şehir artık sahipsiz kalmasın” dedi.

Şekerci’nin konuşmasının ardından 9. Yıl pastasını kesmek için Başkan Muharrem Akdemir, Başkan Vekili Mustafa Bozkurt, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, BKM Zonguldak İl Müdürü Abdullah Bakırcı sahneye çıkarak pastayı Kariyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Umut Şekerci ve Kariyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çiğdem Şekerci ile birlikte kestiler. Alkışlarla kesilen pastanın ardından Ozan Ahmedov ve Firdevs performansları ile misafirlere keyifli bir gece yaşattı.

Gece geç saatlere kadar süren geceye Kariyer Gazetesi Köşe Yazarları Turgut Güven, Hakan Küçük ve Kariyer TV Seyahatname Programı Yapımcısı Engin Zaman dışında Zonguldak Şafak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhammet Asmaz, Haber Kilimli Sahibi Yasin Aygün, Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Karamalak, Şafak Gazetesi çalışanı Murat Barutçu, Kanal Z ve Yeni Adım çalışanları da dahil pek çok gazeteci de katılarak meslektaşlarının bu önemli gününde onları yalnız bırakmadılar.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER