Kasap Sinan: "Evladınıza sahip çıkın "

Kasap Sinan: "Evladınıza sahip çıkın "

Kasap Sinan: "Evladınıza sahip çıkın "

İYİ Parti Kdz.Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sinan Durdu ve Yaşar Eraslan, ilçeye bağlı köylerde çalışmalarını sürdürüyor.
Süleymanbeyler Köyü'nde kurulan pazaryerinde ziyaretlerde bulunan Durdu ve Eraslan'a, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Ereğli Belediye meclis üyesi adayları ile partililer de eşlik etti.
Pazaryeri esnafı ile vatandaşlarla görüşen Durdu ve Erarslan, bölge halkının kendi evlatlarına sahip çıkmasını istedi.
Durdu, ziyaretlerin ardından şunları söyledi: "Bu bölgenin insanıyız doğal olarak sorunları da yapılması gerekenleri de halkımızın neleri beklediğini de çok iyi biliyoruz. İl Genel Meclisi'nde geçtiğimiz dönemlerde görev yapanlar maalesef bölgenin sorunlarının çözümü noktasında bir çalışma yapmamışlar. Maalesef ki yeniden adaylar. Gerek esnafımız gerekse vatandaşlarımız pek çok konuda mağdur edildi. Subaşı pazarı bilindiği gibi pek çok köyümüzü buluşturan bir alan. Pazaryerinin mutlaka ruhsatlandırılması gerekiyor. Bunun için çaba harcayacağız. Yine hemen yanı başımızda ırmak geçiyor, pek çok alan boş duruyor. Tarımın hareketlendirilmesi noktasında hiçbir çaba yok. Kaldı ki bu alanlar tarım alanı olarak kabul edildi. Yeni alanlar oluşturarak gerek istihdamı arttırmak gerekse köylerimizdeki ekonomiyi daha iyi noktalara taşımak için çalışacağız. Köylerimizin artık İYİ olması yaşayan halkımızın daha İYİ olması için değişim şart. Halkımızın desteğini bekliyoruz"

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER