Katil zanlısı 5 kişi gözaltına alındı

Katil zanlısı 5 kişi gözaltına alındı

Katil zanlısı 5 kişi gözaltına alındı

Zonguldak'ta kayıp başvurusu yaptığı ve boşandığı eşini öldürdüğü iddia edilen şüpheli ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, geçen yıl Ağustos ayında polis merkezine giden M.B'nin (41) boşandığı eşi D.Ç'nin (40) 3 Ağustos'ta "Ankara'ya gidiyorum" diyerek evden ayrıldığı ve kendisinden haber alamadığı için kayıp başvurusunda bulunmasının ardından polis ekipleri inceleme başlattı.

Ekipler, yaptıkları incelemenin ardından D.Ç'nin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine araştırmalarını derinleştirdi.Yapılan araştırmalarda D.Ç'nin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine ekipler, belirledikleri şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izinle eşi için kayıp başvurusunda bulunan M.B. ile H.V. (40), Y.B. (68), T.B. (22) ve G.B. (19), Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Ibrıcak köyünde şüphelileri gözaltına aldı.

M.B'nin emniyetteki ifadesinde, boşandığı eşi D.Ç'yi kendisini aldattığını iddia ederek 3 Ağustos 2018'de Gökçebey-Yenice yolu üstünde bulunan Kabalaklı mevkisinde ormanlık alana götürdüğü ve burada bıçaklamak suretiyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Ekipler, söz konusu mevkide yaptıkları incelemede D.C'nin cesedine ait bulgular elde ettiği bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, yarın adliyeye sevk edileceği öğrenild

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER