Kavlak, Ereğli’ye gelecek

Kavlak, Ereğli’ye gelecek

Kavlak, Ereğli’ye gelecek

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’nin seçimli kongresi, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak da kongrenin ilk günü olan yarın Kdz. Ereğli’de olacak….

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi kongreye gidiyor.
Yarın ve Pazar günü olmak üzere iki gün süreceği öğrenilen kongrenin ilk gününde Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Kdz. Ereğli’ye gelerek üyelere hitaben bir konuşma yapacak.
Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç beldesinde bulunan Büyük Ereğli Anadolu Hotel’de gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube yönetimi ve işyeri temsilcileri kongreye katılımın yoğun olması için çalışmalarını sürdürüyorlar.
İşyeri temsilcileri, kongre ve Genel Başkan ziyareti ile ilgili üyelerin cep telefonlarına gönderdikleri mesajda “03.11.2018 Cumartesi Genel Başkanımız, Türkiye İşçi Sınıfının Büyük Lideri Sayın Pevrul Kavlak Anadolu Otelde, Gülüç’te kongremize katılacak. Bütün üyelerimizi sabah 09.00’da bekleriz. Türk Metalin neferlerini tarih bir kez daha kendi evimizde yazacak. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Şimdiden emekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdiler.
Öte yandan, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’nde mevcut Başkan Metin Ercan’ın karşısına aday çıkmadığı ve kongreye tek liste ile gidileceği de edinilen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER