Kaymakam uyardı, 14 gün evinizde kalın

Kaymakam uyardı, 14 gün evinizde kalın

Kaymakam uyardı, 14 gün evinizde kalın

Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Büyükşehirlerden ilçeye ve ilçeye bağlı köylere gelen vatandaşları, 14 gün evlerinde kalmaları konusunda uyardı.
 Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Kıymetli Devrekliler, ilçe merkezi ve köylerimiz son günlerde Büyükşehirlerden (özellikle İstanbul) evlerine, köylerine gelen vatandaşlarımızın hareketliliğini yaşamaya başladı. Şüphesiz herkes memleketine köyüne istediği zaman gelmekte özgür. 
Ancak Corona Virüs tedbirleri kapsamında bu gelen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süresince evlerinde kalmaları, dışarıyla temastan kaçınmaları gerekiyor. Bu sebeple, köyünüzde mahallenizde bu şekilde yakın zamanda başta İstanbul olmak üzere büyükşehirlerden gelen hemşehrilerimiz varsa muhtarlarımız vasıtasıyla bize haber verin ki bizler de karantina tedbirlerine uygun hareket etmelerini sağlamak için durumlarını takip edebilelim. 
Umreden gelen vatandaşlarımızda bir sıkıntı yaşamadık, temennimiz büyüksehirlerden gelen insanlarımızla da bu dönemi sıkıntısız ve sağlıkla atlatırız. Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER