KAYYUMUN BAŞI DERTTE

KAYYUMUN BAŞI DERTTE

KAYYUMUN BAŞI DERTTE

Boşalan ilçe başkanlığı koltuğu için kendi içlerinde bir başkan seçememelerinden dolayı genel merkez kararı ile kayyuma devredilen Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü’nde sıkıntılı günler yaşandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre genel merkezin atama kararının hemen ardından göreve başlayan Eski İlçe Başkanı İsmail Fota’nın başkanlığındaki beş kişilik kayyum, ilk olarak örgütün son dönemdeki gelir-gider tablosunu incelemeye aldı. Yapılan ilk çalışmalara göre örgütün gelirleri ve yapılan harcamaları kontrol eden kayyum yönetim, gider tablosunda bulunan beş kalem harcamanın makbuz ve belgelerini bulamadı. Bu durumun incelemelerde sıkıntı yarattığı iddia ediliyor.

Bu arada çalışmalarla ilgili olarak bilgi vermek amacıyla partinin genel merkezine giderek ilgili parti yöneticileri ile görüşen kayyum yönetimin, partinin borçlarının verilmesi konusunda da engelle karşı karşıya geldi. Genel merkez yöneticileri, alacakları için kayyuma başvuran bazı işyeri ve işletme sahiplerinin alacaklarının bir süre daha ödenmemesi ve borçların 20 Ağustos günü yapılacak yeni yönetim tarafından ödenmesinin uygun olacağı görüşünü bildirdi.

(Altan AKÇAKESE)

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2019, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER