Kdz. Ereğli'de yarın o yollar kapalı!

Kdz. Ereğli'de yarın o yollar kapalı!

Kdz. Ereğli'de yarın o yollar kapalı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kdz. Ereğli’de halka seslenecek.
Miting öncesinde Emniyetten yapılan açıklamada, kapalı olan yollar ile ilgili bilgiler verildi. Yapılan açıklama şöyle: “19.03.2019 Salı günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın Kdz. Ereğli İlçemiz Eski Terminal Alanında miting programı nedeni ile Devrim Bulvarı, Uzunkum Caddesi, Meydanbaşı Caddesi, Yurt Caddesi, Kaneri Caddesi ve Ruhi Cöbekoğlu Caddesi güvenlik amacı ile saat: 08.00’da araç trafiğine kapatılacaktır.
Amirallik istikametinden Zonguldak veya Alaplı istikametine gidecek vatandaşların alternatif yol olarak Atatürk Sahil Bulvarını takiben Bozhane Kavşağı’ndan Dikili Caddesi’ne çıkarak Orhangazi Caddesi ve Kaneri Caddesi çift yönlü olarak, Pazaryeri Kavşağı ve Kayalık Sokağı takiben veya Pazaryeri arkasından Şehit Rıdvan Sokak üzeri Erdemir Caddesi’ne bağlanarak Devrek Kavşağı’ndan Alaplı veya Zonguldak istikametine gidebilecektir.
Zonguldak ve Alaplı istikametinden Amirallik istikametine gidecek vatandaşlar ise Devrek Kavşağı, Uğur Mumcu Caddesi veya Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı’nı takiben Açık Çarşı Kavşağı’ndan Erdemir Caddesi’ne çıkıp yukarıda belirtmiş olduğumuz geliş güzergahını kullanarak gidebileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER