Kendi pizzalarını yaptılar

Kendi pizzalarını yaptılar

Kendi pizzalarını yaptılar

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksek Okulu (MYO) Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencileri tarafından ‘Bağımlılıkla Mücadele’yi konu alan Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirildi.
Proje kapsamında okula davet edilen METEM Lisesi 9. Sınıf öğrencileri ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, sosyal medya bağımlılığının engellenmesi için birlikte mutfağa girildi. Aşçılık programı öğrencilerinin öncülüğünde ‘kendi pizzanı kendin yap’ fikrinden yola çıkılarak METEM Lisesi öğrencileri kendi pizzalarını hazırladılar. Pizzaların pişmesini beklerken de DMYO Konferans Salonunda çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler. Program sonunda lise öğrencilerinin konuya ilişkin soruları yanıtlandı ve projeye ilişkin görüşleri alınarak proje son bulmuş oldu.
BEÜ Devrek MYO idarecileri, Aşçılık programı öğrencilerini aldıkları sorumluluk ve toplumsal duyarlılıklarından dolayı kutlayarak, “Ayrıca Proje konusunda bize sponsor olan ve desteklerini esirgemeyen Devrek Sosyal Sorumluluk Projesi Ekibine teşekkürlerimizi bir borç biliriz” ifadesine yer verdiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER