Kilimli Belediyesi'de artık Bem-Bir-Sen'li

Kilimli Belediyesi'de artık Bem-Bir-Sen'li

Kilimli Belediyesi'de artık Bem-Bir-Sen'li

Bem Bir-Sen ile Kilimli Belediyesi arasında 26 memur ve 4 sözleşmeli için yılbaşına kadar geçerli olacak olan 9 aylık sosyal denge sözleşmesi imzalandı.
Yapılan sözleşmeye göre memurlara 750 lira net zam ile Ramazan ve kurban bayramlarda 1000 lira bayram ikramiyesi verilecek.
Radar tepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplu sözleşme imza törenine Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Bem-Birsen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem Birsen İl Başkanı Veysel Özkan, Memur-sen il temsilcisi Kamuran Aşkar ve görev yapan memurlar katıldı.

VEYSEL ÖZKAN: ‘EĞEMİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Bem Birsen Zonguldak şubesi başkanı Veysel Özkan yaptığı konuşmada, "Bugün burada çok güzel bir toplu sosyal denge sözleşmemiz için bir araya geldik. başkanımızı Bir iki kez ziyaret ettik, bizlere ne demek memurum için ön görüşmelerimizi yapalım ondan sonra da memur arkadaşlarımızı bizlerde sevindirelim dediler. bu manada Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum böyle bir güzelliği bizlere yaşatıyor. Bu akşam burada Sosyal denge sözleşmesi imzalayacağız. ben bu vesileyle belediye başkanıma ve bizleri yalnız bırakmayan genel başkan yardımcımız Sayın Medeni Sevinç'e buraya gelmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun. Başkanım bu konuda bizlere ön ayak oldu başkanımız her zaman yanımızdaydı" dedi.
 

KAMURAN AŞKAR: ‘EN MUTLU İNSANLARDAN BİRİYİM’
Memur-Sen il başkanı Kamuran Aşkar yaptığı konuşmada anlaşmanın Hayırlı olmasın diyerek şunları ifade etti. " Bu gün burada bulunan insanlar içerisinde en mutlu olan insanlardan birisi şüphesiz ki benim. Yıllardır sendikacılık yaparım ama Zonguldak Belediyesinde. ve Kilimli Belediyesinde. ilk defa yetkili olduk. Bem Birsen olarak bu mutluluktan da en başrolü oynayan belediye başkanlarımıza ve. Ben birsen genel başkanıma huzurlarınızda teşekkür ederek başlamak istiyorum. 
Değerli. arkadaşlar tabi ki bir Kilimli ki olarak Kilimli Belediyesinde yetkinin alınması benim için çok çok önemli ama peşinden şunu da belirteyim Biz sendikacılıkta şuna inanıyoruz; bizler Devletten alacaklı olabiliriz ama bu millete karşı borçluyuz. toplu sözleşme dönemi de aslında isabet oldu .neyi kastediyorsun hocam diye soracak olursanız peşinen söyleyeyim evet Devlete karşı sonuna kadar alacaklı olabiliriz ,bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğiz ama bu millete karşı da borçluyuz .Çünkü bu millet bizi okutmuş yetiştirmiş .Bizler çeşitli kurumlarda Milletimize hizmet ediyoruz. işte millete ne kadar hizmet edersek millete ne kadar yakın dursak devlet-millet kaynaşmasını önünüzde de o kadar açmış oluruz. Sizler Kilimli Belediyesinde çalışan elemanlar olarak toplu sözleşme imzalayacaksınız. Hayırlı olsun ama ardından da sendika olarak şunu net olarak söylüyoruz ki bu millete hizmet etmek zorundayız, hepimiz bu millete hizmet ederken de devletin sıcak yüzünü millete göstermek zorundayız. 
Bundan dolayı benim sizlerden ricam sendika başkanı olarak Kilimli'deki halka hizmet edin ,arkadaşlar Zonguldak malum geri giden bir ilimiz .Türkiye'nin en çok geri giden illerinden ama Zonguldak'ın en geri giden ekonomik olarak sosyal siyasi olarak en geri giden ilçesi kilimli. dolayısıyla Kilimli yi elbirliğiyle ayağa kaldırmak görevi de hepimize düşüyor. Bu kapsamda hepimizin toplu sözleşme sonrasında işimize daha fazla sahip çıkarak millete hizmet etme yolunda 7/24 hiç durmadan hizmet edeceğiz. Ben inanıyorum ben bu duygu ve düşüncelerle ilk defa Kilimli'de Bem Bir Sen'in sözleşme imzalaması nedeniyle Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. bu mutluluğu bizimle paylaşmak için Ankara'dan buraya gelen ben bir sen genel başkan yardımcımız Medeni sevinç'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. bu toplu sözleşmenin denge sözleşmesinin memurlara Kilimli halkımıza ve Zonguldak hayırlı olması temennisiyle tekrar hayırlı olsun.”
 

MEDENI SEViNÇ: ‘KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Bembirsen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç'de yaptığı konuşmada toplu sözleşme hayırlı olmasını dileyerek şunları ifade etti: "Kamu çalışanların hak ve menfaatlerini korumak evrensel standartlara ulaştırmak üzere gayret sarf ediyoruz. diğer boyutuyla milletimizi de medeniyet değerlerimizin yanında yer alarak ülkemize ve medeniyetimize hizmet etmek istiyoruz. bundan 3 gün önce Amerika'dan döndük, Amerika birleşmiş milletlerde tek kayıtlı örgütlü güç Memursen üyesi Ben bir sen'dir. ABD'de toplantılarına katıldık 180 devlete kendi ülkemizi kendi medeniyet, medeniyetimizin bize yüklediği sorumlulukları ülkemiz adına dile getirdik. bundan dolayı da bahsettim Allah'a hamd ediyorum yani sadece bir kuru sendikacılık, para isteyen hak isteyen değil mutlaka Bunlar bizim görevimiz ama aynı zamanda başkanım da bahsettiler bizim milletimize borcumuz var. hep birlikte bu ülkeye hizmet edeceğiz. özellikle bu beldemizin bu güzel nadir yerinde belediye başkanımız bizi ağırlığından dolayı Allah razı olsun diyor. uzatmadan sözü başkanıma bırakacağım bir diğer boyutuyla da bazı farklı yerlerde Muş, şuymuş, buymuş milletimizde olmayan şeylerde katkılar sunuyorlar diye sözleşmelere katıyorlar. Ben belediye başkanı da teşekkür ediyorum burada bizim mübarek kutsal bayramlarımızda da çalışanların hatırlatılması son derece manidardır. birlikte güç olup ülkemizde demokrasinin insan haklarının kardeşçe birlikte yaşamanın önünü açacak bu sözleşmeler önemlidir. Başkanımıza bundan dolayı emeklerinden dolayı katkılarınızdan dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. cenabı hak sizlere bizlere memleketimize hayırlı kılsın diyorum. Katkısı olan bütün kardeşlerimize de minnettarız. Hayırlı uğurlu olsun saygılarımla."
 

KAMIL ALTUN: ‘KİLİMLİ’DE GÜZEL ŞEYLERİ BAŞARACAĞIZ’
Kilimli Belediye Başkanı Kamil altında yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Biz ekip olarak burada uzun yıllar hizmet etmeye geldik. görmüşsünüzdür 4 aylık dönemde Bizim samimiyetimizi mesai arkadaşlarımızla beraber çalışma şevkimiz ile sizlerden çok şeyler bekliyoruz, beraber uzun bir çalışma zamanı istiyoruz. bu memlekette güzel şeyler katabilmek için sizlerden çok özveri beklediğimi ısrarla söylüyorum. en başında söylemiştim size ben size yardımcı olacağım siz de bana yardımcı olacaksınız. Kilimli'de güzel şeyleri başaracağız. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

TOPLU SÖZLEŞME iMZALANDI
Konuşmaların ardından Kilimli belediye başkanı Kamil Altun ve Bembirsen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında toplu sözleşme imzalandı. imzadan sonra memurlar sendikacılar ve Belediye Başkanı ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER