KİLİMLİ'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KİLİMLİ'DE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Güney Mahallesi Köprübaşı mevkiinde İnağzı- Çamlık'a kadar 9000 ton asfalt döküleceğini söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Kilimli'ye geldiler ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte asfalt çalışmalarını incelediler, Belediye Başkanı Kamil Altun konuklarına asfalt çalışması ile ilgili bilgiler verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci'de ziyarette hazır bulundu. Asfalt çalışması hakkında bilgi veren Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "4 kilometre boyunca asfalt çalışmasını başlatmıştık. Daha öncesinde göreve geldiğimizde merkezden karadona kadar olan bu hat üzerinde doğalgaz çalışması gerçekleştirdik, elektrik hatlarını da yerin altına alındı yine bu dönemide yaklaşık 2 kilometre boyunca Çamlık Mahallesi'nden Güney Mahallesi ne kadar ki kısımda ana yolda ana boru su hattını değiştirdik. Yaklaşık 15 gün önce de 4 kilometrelik kısmın 1.6 kilometresine Çatalağzı Üçyol ağzından Kilimli Merkez kadar yaklaşık 4000 ton asfalt dökülerek tamamlamıştık. Güney Mahallesi Köprübaşı mevkiinden Zonguldak sınırı olan kısıma kadar olan asfalt öncesinde kazıma çalışmalarını tamamladık. Şu anda havaları müsaade etmesi ile beraber geri kalan 2.6 kilometrelik kısmada 9000 ton asfalt dökerek ilçemizdeki ana yol sorunlu göreve geldiğimiz 19 aylık gibi bir dönemde hızlı bir şekilde bitirip tamamlamak üzereyiz. Asfaltımız Zonguldak sınırımız olan yine ağzına kadar devam edecek. Halkımızdan bu süreçte Ben ricada bulunuyorum, kolluk kuvvetlerimize, zabıta arkadaşlarımıza, görevli arkadaşlarımıza kolaylık sağlasınlar. Havaları da müsaade ettiği sürece hızlı bir şekilde asfaltı bitirip hemşerilerimiz çok rahat bir şekilde konforlu bir şekilde seyahatlerini, Zonguldak'a seyahatlerini, Çatalağzı'na kadar  seyahatlerinizi tamamlayacaklardır." dedi.

İlçe merkezi köprübaşında bulunan eski kavşağın kaldırdıklarını ve yerine akıllı kavşak yapacaklarını belirten Başkan Kamil Altun,  "Maalesef burada kavşakta sürekli kazalar meydana geliyordu. Kavşak maalesef uyumsuzdu, güvenlik açısından büyük bir sıkıntı yaşıyordu vatandaşlarımız ve sürücüler. Burada Karayolları bölge müdürlüğümüz ile beraber bir kavşak çalışması başlattık,  buraya akıllı kavşak yapacağız. Bu bölgede hemşerilerimiz şoförlerimiz sürücülerimiz rahat bir şekilde buradan geçebilecekler. Halkımız İnşallah modern kavşağımızla beraber hem ilçemizin görünümü hemde Trafik güvenliğimiz çok daha iyi bir şekilde gerçekleşecek." şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER