Kim olursa olsun arkasındayız!

Kim olursa olsun arkasındayız!

Kim olursa olsun arkasındayız!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında dünyada eşi benzeri olmayan bir ivme ile ülke siyasetine girdiğini belirtti. 21 Mayıs’ta açıklanacak olan İYİ Parti Milletvekili adayları hakkında konuşan Yıldırım, listede hangi isim olursa olsun adayın arkasında duracaklarını ve seçimde zafere ulaşmak için çalışacaklarını belirtti.

“HERKESİ KUCAKLIYORUZ”
İYİ Parti olarak halkın her kesimini kucakladıklarını belirten Başkan Yıldırım, “İYİ Parti olarak belirlediğimiz bayrak ile sembolleşen milletimiz ile bütünleşen bayrak tutan herkes ile ittifak anlayışımızın coşku ile karşılanmış olması. Hiç bir siyasi görüş ayırt etmeden kendimizi 20. Yüzyılın din kalıplarıyla değil 21. Yüzyılın gerçeklerine göre kendimizi tarif ediyoruz. Partimiz kısa bir sürede kurulmuş olup bu oluşumun dünyada bir örneği daha yoktur. Artık halka seçmene söyleyeceği bir sözü yoktur, enerjisi yoktur. Baskı var, korku vardır. Bu şekilde bir politika yoktur! Bakın eskiden gurur duyarak basın haberleri yapılıyordu. Artık Topluma, kadınlara, çocuklara, kimseye söyleyeceği bir şey yoktur! Şuan ülkemizde korkunç bir enkaz vardır. Biz İYİ parti olarak kollarımızı sıvadık. Bu enkaz içinden yeni filizleri, canlandıracak tüm projelerimiz hazırdır. Biz İktidarın talibiyiz. Biz halkımızın %100’üne sarılıyoruz. Zonguldak İYİ parti olarak şehrimiz için elimizi taşın altına koyduk. Çocuklarımız için, geleceğimiz için A-B-C partisi onu yapmış, şunu yapmış demeyeceğiz. Biz bu yolda tüm Zonguldak olarak el ele vereceğiz” dedi.

“ARKASINDA DURACAĞIZ”
21 Mayıs’ta açıklanacak milletvekili listelerinde hangi aday olursa olsun arkasında duracaklarına dikkat çeken İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Seçim sonrasında hangi parti kaç aday çıkarmış önemi olmadığını düşünüyoruz. Biz kazanan 5 aday hangi partiden olursa olsun hepsi ile kucaklaşıp şehrimiz için ne gerekiyorsa hep birlikte yapma taraftarıyız. Çünkü başarı ekip işidir. Ekip olmayan bir sistemde başarı olamaz. Şehrimizde Zonguldak sevdalıları bu şehrin ekmeğini yemiş Zonguldak’ın gidişatına bir dur diyecek insanların olduğunu biliyoruz. Partimizden olmuş ya da olmamış meselesi değil sadece bu şehre gönlünü vermiş insanlarla yürüyeceğiz. Çok iyi işlerin yapılacağına emin olunuz. 21 Mayıs’ta adaylarımız belli olacaktır.15 adet Aday Adayımız vardır. Bu adayların 5’i sıralamada yer alacaktır. Ancak Sıralamaya giremeyen aday adayları da canla başla İYİ bir gelecek İYİ bir TÜRKİYE İYİ bir Zonguldak için çalışacaklarına eminim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER