‘Kimse çocuklarımızı alet etmesin’

‘Kimse çocuklarımızı alet etmesin’

‘Kimse çocuklarımızı alet etmesin’

Zonguldak İlkokulu 2.'inci sınıf öğrencileri, geri dönüşüm çevre projesi kapsamında Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret ederek, çevreye olan duyarlılığa dikkat çekmek için sarı yelek giymişlerdi.
Yapılan ziyaretin ardından, bazı basın kuruluşlarında ‘Sarı Yelekliler Fransa’dan sonra Zonguldak’a geldi’ şeklinde çıkan haberlere tepki gösteren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çocukların saf ve temiz duygularla ziyarete gelerek destek istediklerini, Fransa’da yaşanan olaylarla çocukların karıştırılmaması gerektiğini söyledi.
Ziyaretin bir ay önce programlandığını söyleyen Başkan Akdemir: “Yavrularımız yapmış olduğu etkinlikler çerçevesinde bizleri ziyaret ettiler. Bu yaşta istek ve arzularını hangi kurum ve makama iletecek olmaları yaptıkları etkinlikle beraber perçinlenmiştir. Temiz çevre, hayat isteyen çocuklarımızın davranışını müthiş buldum. Yavrularımız temiz bir çevre ve dünya istiyor. Belediye temizlik konusunda bir taraf olduğu için şahsıma ziyarete geldiler. Ama yanlış haberler yazıldı. Bu ziyaret bir ay öncesinden ayarlanmıştı. Fransa’da yaşananlar ülkemizin dışında olan bir durumdur. Çocuklarımızı böyle bir duruma alet etmek çok doğru değildir. Masumane, iyi niyet içerisinde çevreyi ve temizi simgeleyen yeleklerle bizi ziyaret ettiler. Yanlış düşünceleri ve davranışları kınıyorum. Çocuklarımızı asla ve asla bu durumun içine kimse sokmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER