Kısa çöpüz, uzun çöpte hakkımız vardır da gözümüz yoktur!

Kısa çöpüz, uzun çöpte hakkımız vardır da gözümüz yoktur!

Kısa çöpüz, uzun çöpte hakkımız vardır da gözümüz yoktur!

Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Recep Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Davayı ve teşkilatları satanları ocakçıların affetmeyeceğine dikkat çeken Başkan Yavuz, “Doktor olmak için Tıp okuman gerekiyorsa, Ülkücü olabilmek içinde ülkü ocaklarına gitmeniz gerekir. Öyle ben gittim bir çay içtim yada bir seminere gittim tamam öğrendim ile de olmaz, cefa çekenlerin çileye talip olanların yeridir ülkü ocakları en ufak bir engelde dönenlerin liderinden şüphesi olanların teşkilatına inanmayanların yeri değildir. Siyaseten orda burada olabilirsiniz sonra gelip yine adayda olabilirsiniz. Ama bir kez ocağa, teşkilatlara ihanet ettiyseniz affınız olmaz” dedi.
“AF YOK”
Teşkilatı satanların affedilmeyeceğine dikkat çeken Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Recep Yavuız, “Bir mühendis olmak için mühendislik fakültesi okuman gerekiyorsa, Doktor olmak için Tıp okuman gerekiyorsa, Ülkücü olabilmek içinde ülkü ocaklarına gitmeniz gerekir. Öyle ben gittim bir çay içtim yada bir seminere gittim tamam öğrendim ile de olmaz, cefa çekenlerin çileye talip olanların yeridir ülkü ocakları en ufak bir engelde dönenlerin liderinden şüphesi olanların teşkilatına inanmayanların yeri değildir. Siyaseten orda burada olabilirsiniz sonra gelip yine adayda olabilirsiniz. Ama bir kez ocağa, teşkilatlara ihanet ettiyseniz affınız olmaz. Çünkü ülkücü hareket bilir ki satan bir daha satar. Giden bir daha gider. O yüzden ülkücü evinden, dergahından gitmez. Can dostları, kardeşleri olan teşkilatını satmaz her ne şart olursa olsun. Çünkü yaptığı hiç bir şeyde menfaatlerini gözetmeyen, Allah rızasından başka bir şey düşünmeyen kişilerdir ülkücüler. Kısa çöptür, uzun çöpte hakkı vardır da gözü yoktur. Bin selam olsun dünyalık için davasını ülküsünü satmayan ölümü korkutan, bozkurt duruşlu yiğitlere” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Memleket olur memleket
Memleket olur memleket - 6 yıl Önce

Çok sağlam bir yapıda gerek yönetim gerek teşkilat olarak birlikte kol kola ileliyorlar. Umarım yakın zamanda Zonguldak[xt]ta bir numara olup şehiri düzene kavuşturur Ülkü Ocaklılar.

Bozkurtlar seninle
Bozkurtlar seninle - 6 yıl Önce

Efsane açıklama lakin tarih hemen unutulur insanlar yaptığı kötü şeyleri hatırlamak istemez de gözü hep yaptığı iyi şeylerdedir nelerini gördü bu şanlı tarih Ocaklara kıskançlığından gitmeyen istediği makamda olmadığı İçin küsen koltuk İçin iftiralar atan insanı en çokda üzen bu iftiraları atan koltuk sevdalıların gerçek vatan sevdalılarının elinden koltuğu alması ve en garibi hiç bir şey yapmamış ve koktuk sevdalılarına tepki göstermiş onları dönek ilan edip bütün gösterebilecek olacak saygı ve sevgide gözü olup kendini haklı yıllardır hatasız günahsız yaşamış çıkarmasıdır uzun çöpte gözü gözüm Yok diyen çoğusunun gözü koltuktadır da itirafa cesareti yoktur ve öyle bir olur ki sizden korktukları İçin sadece sizin yüzünüze gülüp arkadan konuşulur ama sen öyle değilsin başkanım yolun açık olasağlam kal koltuğunda Allah’ü Teala seninle ve hizmetlerinle ola Tanrı dağı kadar büyük namın ola

SIRADAKİ HABER