"KİTABIM SENDE" PROJESİ ÖĞRENCİLERDEN İLGİ TOPLADI

"KİTABIM SENDE" PROJESİ ÖĞRENCİLERDEN İLGİ TOPLADI

Türkiye genelinde özellikle salgın döneminde çok daha aktif hale gelen eTwinning Projelerinden biri de Zonguldaklı öğretmenlerden geldi.

Kitabım Sende” isimli eTwinning projeyi kuruculuğunu yapan Cengiz Baysal (Nurdan ve Ahmet Orhan İlkokulu) ve Telat Nazik (Kestaneci İbrahim İzmirli İlkokulu)ile birlikte proje ortaklığına Mustafa Çetin (Zonguldak Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu) Nesibe Özen  (Kızılca İlkokulu), Rabia Yıldız, Engin Taşkın (Turgut Reis Orta Okulu), Sultan Çivici (Nurdan ve Ahmet Orhan İlkokulu), İl dışından Lale Karatepe (Şehit Bülent Göçer İlkokulu-Gölbaşı-Ankara), Pınar Bayçınar (Özel Denizli Sınav İlkokulu-Denizli), Yağmur Hatipoğlu (Konaklı Boeing İlkokulu-Ordu) dahil olarak yürüttüler.

Elim sende oyunundan ilham alınarak hazırlanan projede yazarlığa ilk adımlarını atan öğrenciler değerlerimizle ilgili  yazdıkları hikayeleri dijital kitap haline getirerek birbirlerine gönderdiler. Kitapları okuyan öğrenciler düşüncelerini değişik web2 araçlarını kullanarak birbirleriyle paylaştılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER