Kıyamet 7 Şubat'ta Kopacak

Kıyamet 7 Şubat'ta Kopacak

Kıyamet 7 Şubat'ta Kopacak

Zonguldak Belediye Meclisi Şubat/2018 dönemi birinci oturumu meclis toplantı salonundan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığından gerçekleştirildi. Önemli gündem maddelerinin tamamı komisyonlara havale edilirken Belediye Meclisi’nin 2. Oturumu 7 Şubat Çarşamba Günü gerçekleştirileceği açıklandı.
Meclisin en önemli maddesi , “07-Fen İşleri Müdürlüğünün 16.01.2018 tarih ve 41 sayılı, 2018 yılında şehrimizin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt, parke ve sanat yapıları yapımı işleri için toplam 16.500.000,00.-TL (KDV dahil) kredinin İller Bankasından alınabilmesi ve bu kredi ile ilgili olarak her türlü yazışma sözleşme yapılması, imzalanması gibi işlemler için de Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’e yetki verilmesi hakkındaki yazısı” olarak öne çıktı.
İller Bankasına 16 Milyon Lira borçlanma yetkisinin istenmesi oy birliği ile Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilirken, Meclis’te tansiyon çok düşüktü.
Komisyonlarda alınacak karar doğrultusunda borçlanma yetkisinin 7 Şubat’ta meclis gündemine geleceği ön görülürken kızılca kıymetin 7 Şubat’ta Belediye Meclisi’nin 2. Oturumda kopacağı yorumları ön plana çıktı. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER