KIZILAY'DAN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE SAĞLIK MALZEMESİ YARDIMI

KIZILAY'DAN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NE SAĞLIK MALZEMESİ YARDIMI

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesince, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü'ne 150 bin adet koruyucu sağlık ekipmanı malzemesi yardımı yapıldı.

İçerisinde; Koruyucu Gözlük,  maske, eldiven ve koruyucu elbise gibi vs. koruyucu sağlık ekipmanlarından oluşan bir tır dolusu malzeme, Türk Kızılayı tarafından Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kızılay'ın Mithatpaşa'da bulunan yeni hizmet binası önünde düzenlenen törene Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ile Kızılay ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Törende Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç tarafından  İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'e 150 bin koruyucu sağlık ekipmanlarından  malzemeler teslim edildi. Törende Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, "Türk Kızılay Genel merkezimiz, genel başkanımız, genel müdürümüz her daim her zaman pandemi dönemi başladığından Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Bir dediğimizi iki etmediler. Öncelikle genel başkanıma hepsi de çok teşekkür ediyorum. Her zaman sağlıkçılara mızın yanında olduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz. Bizlerden hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen Zonguldak'ın çok büyük değeri olan Türk Kızılay Genel Müdür yardımcımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Zonguldak halkımıza seslenmek istiyorum. Sosyal mesafeye, maske ve hijyene özen göstermemiz gerekiyor." dedi. İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'de Kızılay'ın bu ücretinden dolayı çok onurlu ve gururlu olduğunu belirterek teşekkür etti.Ayrıca tüm vatandaşlara maske hijyen ve sosyal mesafe kurulmaz uyuması çağrısında bulundu

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER