KIZILAY EKİBİ, BALIKÇI BARINAĞINDAN 1 KAMYON ÇÖP TOPLADI

KIZILAY EKİBİ, BALIKÇI BARINAĞINDAN 1 KAMYON ÇÖP TOPLADI

Kilimli Genç Kızılay üyeleri Kilimli Balıkçı Barınağından hafta sonunda 1 kamyon çöp topladı.

Hafta sonu gerçekleştirilen kısıtlamada Kilimli Genç Kızılay üyeleri tarafından çok anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi.

Genç Kızılay üyeleri Kilimli balıkçı barınağı ve hemen yanında bulunan sahilde onlarca torba çöp toplayarak örnek oldular ve "Çevreyi kirletmeyin" mesajı verdiler.

Kilimli Genç Kızılay Başkanı Mert Çakır, "20 gönüllü arkadaşımız ile birlikte Kilimli balıkçı barınağında çöp toplama faaliyetinde bulunduk. Sokağa çıkma kısıtlamasında evlerimizde kalmaktansa Kilimli'ye, Kilimli halkına, sokak hayvanlarına faydamız olsun istedik. Kilimli'ye daha güzel ve daha temiz bir şekilde görmek istiyoruz gençlik olarak. Bu tarz faaliyetlerimiz devam edecektir. 20 gönüllü arkadaşımız ile birlikte çöp toplama faaliyetinde bulunduk. Halkımızdan gençlik olarak ricamız tek isteğimiz çevremizi temiz tutalım. En güzel temizlik çevreyi kirletmemektir" dedi.

Genç Kızılay Etkinlik ve Organizasyon birim Başkanı Cemre Kırtay, "20 arkadaşımıza teşekkür ediyorum, Çöpleri lütfen çevremize değil çöp kutusuna atalım" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER