Kongre 'Konuk' değil 'ONUK' olacak

Kongre ‘Konuk’ değil ‘ONUK’ olacak

Kongre 'Konuk' değil 'ONUK' olacak

24 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Gençlik Kolları İl Kongresinde mevcut Başkan Burhan Onuk, Genel Merkez tarafından yeniden aday olarak gösterildiğini duyurdu. 2016 yılında Hasan Ali Gülay’dan görevi aldıklarını belirten Başkan Onuk, “.2016 yılında Hasan Ali Gülay abimizden devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımaya çalışacağız. Görev yaptığım süre boyunca kırdığım, üzdüğüm kim varsa haklarını helal etsinler. Önümüzdeki üç yıl boyunca kırmadan, dökmeden gençliğe hizmet etmeye çalışacağız” dedi.
“HİZMET ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na genel merkez tarafından tekrar aday gösterilen Başkan Onuk, “24 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Gençlik Kolları İl Kongremizde Genel Merkezimizin takdirleriyle yeniden Gençlik Kolları İl Başkanlığına aday gösterilmiş bulunmaktayız. İnşallah bir dönem daha Zonguldakta Ak Partimizin gençlik teşkilatına hizmet etmek için çabalayacağız.2016 yılında Hasan Ali Gülay abimizden devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımaya çalışacağız.Görev yaptığım süre boyunca kırdığım, üzdüğüm kim varsa haklarını helal etsinler. Önümüzdeki üç yıl boyunca kırmadan, dökmeden gençliğe hizmet etmeye çalışacağız” dedi.
“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
Süreç boyunca kendisine destek olanlara teşekkürlerini ileten Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sn. Zeki Tosuna, Milletvekillerimiz Sn. Hüseyin Özbakıra , Sn. Faruk Çaturoğluna Sn. Özcan Ulupınara, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Züleyha Yazıcı Arımana, İlçe Başkanlarıma, Belediye Başkanlarıma, İl, ilçe, Belde, Mahalle, Köy ve Sandık kurulu yöneticilerimize, bu süreçte çalışmaktan onur duyduğum teşkilatımın her kademesindeki birbirinden değerli kardeşlerime, ağabeylerime, ablalarıma ayrıca destekleriyle beni yalnız bırakmayan aileme, iş arkadaşlarıma ayrıca vefakar ve cefakar Gençlik Kolları Teşkilatlarıma teşekkürü borç bilirim” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER