Kongreyi Sabote Etmek İstediler!..

Kongreyi Sabote Etmek İstediler!..

Kongreyi Sabote Etmek İstediler!..

Pazar günü gerçekleştirilen merkez ilçe başkanlığı Kongresi için değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Ahmet Altun kongrede yapılan çalışmaların değerlendirilmesi gerektiğini ancak kişisel polemikleri ön plana çıktığını dikkat çekti. Altun, Merkez ilçe kongresinde yapımı yarım kalan hastahane ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın konuşulmasını kongreyi sabote etmek isteyenler olarak açıkladı.
ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ
Pazar günü gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi merkez İlçe Kongresi için şölen havasında geçtiği değerlendirmesinde bulunan CHP İl Başkanı Ahmet Altun, “ Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğüne göre 2 yılda bir yapılan l Ve İlçe Başkanlığı seçimleri aralık ayı itibariyle ve Ocak ayında yapılacak. 8 ilçemizin ardından Merkez ilçemizin Kongresi de bitti. Ve bu kongrede 4 adaylı olağanüstü katılımlı bir kongre oldu. Ben kongrenin Şölen havasında geçtiği için ve Partiye sahip çıkıldığı için Herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
POLEMİK YAPILDI
Kongrede yapılan çalışmaların yerine kişisel polemiklere öne çıkarıldığına dikkat çeken Altun, “ demokrasinin tüm kuralları ve son sınırına kadar uygulanan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Burada herkes beşeri kuralları içerisinde istediğini konuşur. Ancak basına göre iki kişi arasında tartışmalar oldu. Bu kongre kişisel meselelerin halledildiği bir kongre değildir. Bu kongrede Merkez ilçenin icraatlarının konuşulması gerekirken maalesef kişisel polemiklere edilmeye çalışıldı.” Şeklinde konuştu.
KANTARCI NE ALAKA
Yapılan kongrenin Merkez ilçeye ilgilendirdiğini hastahane konusunun ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın Bu konuyla alakası olmadığına dikkat çeken CHP’li Altun, “ kongrede konuşulan hastahane ve İflas konularının Cumhuriyet Halk Partisi ile hiçbir ilgisi yoktur. Hastahane konusu bir Müteahhitlik şirketiyle TOKI arasındaki bir konudur. Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığının ve İlçe Başkanlığının bu ihale ile ne alakası olabilir. Bütün mesele burada herkes Arzu ettiği kulvara birilerini çekmeye çalıştı. Ayrıca kongre merkez ilçe başkanlığı kongresi Çaycuma belediye başkanı Bülent Kantarcı’nın bu kongre ile ne alakası olabilir. Bunlar kasıtlı olarak kongrede olay çıkarmak için kongreyi sabote etmek için yapılan olaylardır diye düşünüyorum.” Dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER