“KONUT İÇİN YER ARAYIŞI VAR”

“KONUT İÇİN YER ARAYIŞI VAR”

“KONUT İÇİN YER ARAYIŞI VAR”

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, “TOKİ konut yapımı için yer ara arayışı var” dedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de TOKİ 100.000 konut yapılacak açıklamasından sonra Zonguldak'ta yer tespiti yapıldığı bildirildi.  
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vali Erdoğan Bektaş Zonguldak'ta yapılacak olan 300 TOKİ konutu ile ilgili olarak yer arayışlarının devam ettiğini açıkladı.
Vali Erdoğan Bektaş, yapılacak konut için yaptığı açıklamada, “Araştırmalar devam ediyor. Sayı hiçbir zaman yeterli değil, yeterli olmaz ama şuanda planlanan o bu sene 100 bin konut diyorlar,  Zonguldak’a 300 tane planlamışlar. Resmi yetkililerden daha bir şey öğrenmedik. Konutların yapılacağı yer arayışı var. Doğrusu Zonguldak’ta da hep yer sorunu ortaya çıkıyor. Yeterki biz yer bulalım. En büyük sorun yer Zonguldak’ta. Belediye Başkanımız daha çok biliyor ondan öğrenebilirsiniz.'' dedi. 

“REKTÖRÜMÜZ KONUŞTU” 
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Profesör Dr.Mustafa Çufalı'nın hastane ile ilgili açıklamaları ile ilgili Vali Erdoğan Bektaş, ''Sorunun sahibi konuştu bize laf düşmez. Rektör hoca konuştu durumu anlattı. Çokta güzel açıklama yaptı, sorun yok.'' dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2019, 12:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel Akdemir
Yüksel Akdemir - 4 yıl Önce

ZonguldA için ÇOK İYİ ya tim Tokı iyi bir ya tim zonguldak icinhayirli olsun

Engğn
Engğn - 4 yıl Önce

Yer aramaya gerek yok kapuz da baglık da ınagzında bir dunya yer var toki icin

SIRADAKİ HABER