KÖSE: “BU SEÇİMDEN MHP DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAKTIR”

MHP ZONGULDAK’TA SEÇİME HAZIR

KÖSE: “BU SEÇİMDEN MHP DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAKTIR”

MHP İl Başkanı Varol Demir Köse, “Zonguldak’ta ve bütün seçim bölgelerinde her noktada MHP adayları ile yarışta vardır. Bu seçimden MHP daha güçlü çıkacaktır. MHP’nin güçlü olması bölgeyi güçlendirecektir. Ülkemizi güçlendirecektir. Allah utandırmasın, çıktığımız yolda muzaffer eylesin” dedi.
MHP Alaplı ilçe Teşkilatının toplantısına katılmak için Alaplı’ya gelen MHP İl Başkanı Varol Demir Köse ve beraberindeki heyet, burada MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, MHP Alaplı Belediye Başkan adayı Ali Demir, MHP İl Genel Meclis Üyesi adayı Fuat Karaca, partiler ve Ülkü Ocakları Vakfı yönetimi tarafından karşılandı. 
Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Varol Demir Köse, şunları söyledi: “Zonguldak’ta ve bütün seçim bölgelerinde her nokta MHP adayları ile yarışta vardır. Kim ne yaparsa yapsın, teşkilatımız ve adaylarımız üzerine hesap yapanlar. Şunu iyi bilsin ki o hesap yapanlar kendi hesapları ile içinde kendisi boğulacaktır. MHP bu seçimde Zonguldak’ta her noktada üretken belediyecilik anlayışı ile bu yarışa girecek ve bu bölgeye hizmetini edecektir. Biz yaklaşık bir buçuk iki aydır aday adayları arkadaşlarımızla ve daha sonrasında aday arkadaşlarımızla yola çıktık. Geçen hafta genel merkezimizdeki aday tanıtım toplantısına katıldık. Orada gereken mesajlar verilmiştir. Şu bir gerçek ve ispattır. MHP’nin adaylarında bu bölgeye bu şehre hizmet edecek liyakat, beceri, güç, kuvvet ve bilgi hepsinde mevcuttur. Hiç kimseden eksiğimiz yoktur. Ben bu yolda hizmet eden arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma sizlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü sizler bir ekip olarak birlik ve beraberlik içinde Türkiye genelinde olduğu gibi hiçbir şekilde birilerine sataşmadan yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı anlatarak mücadeleye devam ediyorsunuz. Biz diyoruz ki diğer partilerin adaylarına, hangisi olursa olsun bizle uğraşmasınlar. Bize dadanmasınlar. Bugüne kadar ne yaptılar, bundan sonra ne yapacaklar onu anlatsınlar. Çünkü MHP ile uğraşanların sonu her zaman hüsran olmuştur. Bu seçimden MHP daha güçlü çıkacaktır. MHP’nin güçlü olması bölgeyi güçlendirecektir. Ülkemizi güçlendirecektir. Allah utandırmasın, çıktığımız yolda muzaffer eylesin” 
MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer de yaptığı konuşmada, “Süreç daraldı, vakit azaldı. MHP olarak Zonguldak ve Ülkenin tüm ilçelerinde harekete geçmiş bulunmaktayız. Çünkü kaybedecek vaktimiz yok. Ülkenin kaybedecek zamanı yok. Bu anlamda MHP olarak elimizden gelen her türlü hizmeti yapmaya hazırız. MHP adayları üretken belediyecilik anlayışını en iyi şekilde sahaya yansıtacaktır. Belediye Başkan adayımız Ali Demir, yanımızdadır. İl Genel Meclis adayımız Fuat Karaca yanımızdadır. Tam kadro ve ekip olarak hazırız “dedi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER