Kozlu'da ne oluyor?

Kozlu'da ne oluyor?

Kozlu'da ne oluyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, TTK Kozlu müessesinde atama ve görevden almalarda usulsüzlükler yaşandığını belirtti. Kozlu Müessese Müdürü Yardımcısının Ak Parti Kozlu ilçe yönetimi ile işbirliği yapmadığı gerekçesiyle görevden alındığını belirten Zaman sert tepki gösterdi.

“DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYOR”
CHP Merkez İlçe Başkanı Zaman yaptığı açıklamada, “Ben maden mühendisi olduğum içi Kozlu’da çalışan işçiler, maden mühendisleri bizim eski arkadaşlarımız. Özellikle Kozlu Müessese Müdür Muavinliği yapan Ali Demirsoy, geçmiş yıllarda Çaydamar’da beraber çalıştığımız düzgün ve çalışkan bir isimdir. Ayrıca kendisi hiçbir torpil olmaksızın kendi imkanları ve çalışkanlığı ile yüksele yüksele bu mevkiye kadar gelmiştir. Ancak son dönemde ilginç bir durum yaşanıyor. Sayın Demirsoy’u AKP’liler çağırıyorlar ve kendisine “Teşkilatlar senden memnun değil. Sen kimseyle iletişim kurmuyorsun. “ diyorlar ve bunları gerekçe göstererek görevden alıyorlar. Doğru olan düzgün şekilde ve liyakatiyle çalışıyorsa bu kişinin görevden alınmaması lazımdı. Açıktan çalışması gerekiyorsa kurumda ne işi var bu adamın. Gider AKP teşkilatında ne yapacaksa yapar. Böyle kötü bir tablo var. Bu işlere ön ayak olan kişi ise Demirsoy’un en alt birimlerinde çalışan bir şahıs. Kendisi AKP’li olduğu için Kozlu Müessesini dizayn etmeye çalışıyor. AKP’nin atamalarda ne kadara adaletsiz davrandığı ortaya çıkıyor” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 05:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf murat
yusuf murat - 6 yıl Önce

bir an evvel özelleştirmeli hala kafaya bak memur atamsı ile uğraşmak yuh memelketin bukadarsorununda ilçe başkanı demeye bin şahit ister

SIRADAKİ HABER