Kozlu olmak istemiyoruz!

Kozlu olmak istemiyoruz!

Kozlu olmak istemiyoruz!

İYİ Parti Merkez İlçe başkanı Serhat Yıldırım, Zonguldak’ı ortadan ikiye bölen dere ile ilgili projelerinin vatandaş kanadından büyük ilgi gördüğünü belirtti. Yaptıkları kampanyanın ardından CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın dere içinde çizmelerle açıklama yaptığına dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Tüm vekillerimize sesleniyorum. 5’iniz bir yere gelin bir an önce Mithatpaşa tünelini de, üzülmez deremizi de, Gazipaşamızı da gündeme getirin. Vali Beye teşekkür ederim. Elinden gelen ne varsa hangi proje varsa ilgilenip değerlendirdiğini düşünüyorum. Bizler bu şehirlerde doğup büyüyenler bu şehre sahip çıkalım artık. Kim taşın altına elini sokuyorsa arkasında duralım. Yürüyelim. Biz bir Kozlu olmak istemiyoruz! “Önce süsleme sonra alt yapı değil önce alt yapı sonra süsleme diyoruz. Sahipsiz şehir Zonguldak’tan Sevgiler, Saygılarımı sunarım” dedi.
“DESTEK ÇIĞ GİBİ”
Yaptıkları projelere desteğin çığ gibi büyüdüğünün altını çizen İP’li Serhat Yıldırım, “Projemize destek çığ gibi büyüyor. Perşembe günü başlattığımız imza kampanyasının hemen peşine Cuma günü Zonguldak Milletvekilimiz çizmelerini giyip üzülmez deresi ile ilgili düşüncelerini dere içinde yapmıştır. Kendisine teşekkür ederiz. Ayrıca derim ki ‘bir elin nesi var iki elin sesi var’. Demek ki insanlar bir yere gelirse aynı noktada buluşursa çözümler üretilir. Konuya gelelim. İyi Parti olarak biz dere yatağını dolmuşların arkasından 120 metre mesafede olan eski Kozlu belediye duraklarının denize en yakın mesafedeki yere aktarmayı ve bu aktarma ile birlikte mevcut eski dere yatağını boşa çıkarıp trafiğe kazandırmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte yönünü değiştirdiğimiz dere yatağı limanın sol köşesine döndürüldüğü için limanın ortasından da dere yatağı kalkmış ve yana gelmiş olacaktır. Düşünün gelecekte sizler iyi projeler yapmak istiyorsanız limanla ilgili bu alt yapı kesinlikle olmalıdır. Vekilimiz şunu anlatmıştır: Mithatpaşa tüneli bitmeden dereyi ıslah edemeyiz. 3 yıl sonra ancak başlarız diyor. 3 yıl sonra başlanan proje 5. Yılında Milletvekilliği seçimlerine denk geliyor sanırım” dedi. 
“BEŞ VEKİL BİR ARAYA GELSİN”
Zonguldak Milletvekillerinin bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yıldırım, “Vekilimizin projesi güzel ancak şu var ki biz şehrin trafiğini rahatlatalım, vekilimiz ise süsleme yapalım diyor. İkisi de güzel proje ancak bu süslemeyi yapın ama bizim projemiz üstünde süsleyin. Yapacağınız her süslemeyi elbette ki projeleri birleştirerek yapabilirsiniz. Emeğe saygı, fikre saygı. Bu şehre bir an önce kim ne yapacaksa hizmete de saygı duyalım. Ve bu çalışmaları kim yaparsa yapsın hemen yapsın! Günümüzdeki birçok illerde dağları delip çok kısa sürede hizmetler getiriliyor. Tüm vekillerimize sesleniyorum. 5’iniz bir yere gelin bir an önce Mithatpaşa tünelini de, üzülmez deremizi de, Gazipaşamızı da gündeme getirin. Vali Beye teşekkür ederim. Elinden gelen ne varsa hangi proje varsa ilgilenip değerlendirdiğini düşünüyorum. Bizler bu şehirlerde doğup büyüyenler bu şehre sahip çıkalım artık. Kim taşın altına elini sokuyorsa arkasında duralım. Yürüyelim. Biz bir Kozlu olmak istemiyoruz! “Önce süsleme sonra alt yapı değil önce alt yapı sonra süsleme diyoruz. Sahipsiz şehir Zonguldak’tan sevgiler, Saygılarımı sunarım” dedi” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 11:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kozlu sakinleri
Kozlu sakinleri - 6 yıl Önce

Bizde kozlulu olmak istemiyoruz biktik artik yollarda tozda

SIRADAKİ HABER