Kozlu'da dev projeler hayat buluyor

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu’da önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Kozlu'da dev projeler hayat buluyor

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu’da önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Başta spor, eğitim ve yatırım konularında Kozlu’yu yerinden ayağa kaldırmaya çalışan Yılmaz, doğalgazdan, uçağa, güreşlerden çeşitli etkinliklere kadar kısa sürede önemli işleri hayata geçirdi.

MAHALLELER DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Yılmaz  Kozlu’da devam eden Doğalgaz Çalışmaları için İstanbul’da Akmercan Doğalgaz Firması ile toplantı gerçekleştirdi.
Yılmaz İstanbul’dan yaptığı açıklamada ’’İlçemizde Doğalgaz çalışmalarının devam etmesi ve Mahallelerimizde yatırımı tamamlanan Doğalgaz çalışmalarına ilave Çalışılan Mahallelerde eksik kalan Doğalgaz, çelik ve polietilen boruların ve aboneliklerin devamı için Akmercan Doğalgaz firma sahipleri Gazi ve Cemal Akmercan ile görüşmeler yapılarak ilave çalışmaların yapılması konusunda görüş alış verişinde bulunduk.
Eksik Kalan Çalışmaların yapılarak Mahallelerimizin Doğalgaza Kavuşması için söz aldık.Akmercan Firmasına İlçemize yaptıkları yatırımlar ve Bize gösterdikleri Misafirperverlik için teşekkür ederim. Kozlu’muza Hayırlı Uğurlu olsun”’dedi

SPORA YATIRIM

Öte yandan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz 6 Ağustos Tarihinde Yapılması Planlanan Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri İçin Güreş Alanında İncelemelerde Bulundu.

Alanın Tekrar Çimlendirme Çalışmalarını İnceleyen Başkan Yılmaz, diğer çalışmalar içinde Birim Amirlerine talimat verdi.

PROTOKOL İMZALANDI

Kozlu KaymakamıAhmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı  Kerim Yılmaz arasında İlçemizin en büyük spor organizasyonu olan geleneksel Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri Organizasyonuna ait protokol 21 Temmuz 2017 Cuma günü Kaymakamlık Makamında imzalandı. Güreşlerin 6 Ağustos(Pazar)Tarihinde yapılması Planlanıyor.
Ata sporumuz olan yağlı güreşin gelecek nesillere tanıtılması ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan Kozlu Dağköy Yağlı Güreşleri protokolüne Kaymakamımız Ahmet KARAKAYA ve Kozlu Belediye Başkanımız Kerim YILMAZ imza attı. Protokolün imzalanması sırasında İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Necdet KARAVELİ, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Sayın Ahmet Özdemir, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı J.Bçvş. Sayın Resul Kovan, İlçe Emniyet Müdür V.  Nihat Çolakbay, İl Genel Meclis Üyesi  İsmet Açıkgöz, Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi  Tahsin Kararslan, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Akif Başdağ ile Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Dursun Oda ve Dağköy Muhtarı Muhammet Yavuz’da hazır bulundu. 
Toplantıda Dağköy yağlı güreşlerine çok sayıda baş pehlivanın katılacağı belirtirken, birlik ve beraberliğimizin pekişeceğine vurgu yapıldı.

DENİZ UÇAĞI PROJESİ

Yılmaz ‘’Kozlu Revaçta’’ Sloganı ile İstanbulda Bir Dizi Temaslarda Bulundu.Kozluya Deniz Uçağına uygun hava alanı ile ilgili olarak görüşmeler yapan Başkanı Yılmazda sevindirici haberler geldi.
Yılmaz, Deniz Uçağına uygun hava alanı İle İlgili açıklaması;’’ Kozlu’muzu daha modern bir İlçe konumuna getirmek ve Ulaşım sorununu özellikle İl Dışında yaşayan Kozlu Sevdalısı Gurbetçilerimizin Ulaşımda Yaşadığı zorlukları minimum seviyeye indirmek için Kozlu Sahiline bir deniz uçağına uygun hava alanı yapmak ve Seferler Düzenlemek İçin Daha Önce Görüşmelerimiz olan bir firma ile İstanbul da toplantı düzenledik. Görüşmelerimiz olumlu devam etmektedir, Gurbette yaşayan Hemşerilerimizin Ulaşım Sorununu Çözmek Kozlu’yu Turizme Açmak ve Kozlu’nun hak ettiği yere Gelmesi İçin çalışmalarımız devam ediyor. ’dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER