Kozlu’da Vahşet... hayatını kaybetti!...

Kozlu’da Vahşet... hayatını kaybetti!...

Kozlu’da Vahşet... hayatını kaybetti!...

Zonguldak'ta alacak-verecek meselesi sebebiyle bıçaklanarak ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 
Olay, öğlen saatlerinde Kozlu ilçesi Mithat Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Sabahatdin K. (56), cadde üzerinde aralarında alacak-verecek meselesi olan Metin A. (48) ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışma büyürken, Sabahatdin K. yanındaki bıçakla Metin A.'ya saldırmaya başladı. Boynuna, karnına ve kalbine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Metin A., Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırıldı. Olay yerine gelen Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin biber gazı ile müdahale ettiği saldırgan ise kıskıvrak yakalandı. Metin A.'nın şah damarının kesildiği ve aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanmış, BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırılmıştı. Metin A., hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının sorgusu sürüyor. 
İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, ağır yaralanan Metin A.'nın Kozlu ilçe yönetiminde yedek üye olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER