Kupa Finali ve Baloya davet

Kupa Finali ve Baloya davet

Kupa Finali ve Baloya davet

Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetimi, 5 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa finalinin Amfi Tiyatro’da dev ekrandan izleneceğini bildirdi.
Final maçı öncesinde Amfi Tiyatro’nun sarı-kırmızı renklerle donatılacağını açıklayan yönetim, tüm taraftarları forma, bayrak ve atkılarıyla bu heyecana ortak olmaya davet etti.
21. Şampiyonluk Gecesine ilişkin de açıklama yapan Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetimi, 9 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirecek olan etkinlik ile ilgili hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.
Dernek yönetimi, yaptığı açıklamada, “Nerede kalmıştık sloganıyla başlayan serüven, 21. Şampiyonluk balosuyla taçlanıyor. Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak; taraftarlarımıza muhteşem coşkuyu yaşatmak için 9 Ağustos günü buluşuyoruz. Saat 19.05‘te başlayacak balomuzun sunuculuğunu, Galatasaray Spor muhabirliği yapan, dibine kadar taraftar, ünlü oyuncu ve sunucu Yalçın Dümer yapacak. 
Geceye, DJ Suat Ateşdağlı‘nın performansı ve sanatçı Çelik’in konseri damga vuracak. GSTV ‘den yayınlanacak gecemize, 2017-2018 İlhan Cavcav Süper lig Kupası (21. Şampiyonluk Kupamız), Bayan Basketbol ve Engelsiz Aslanların elde ettiği kupalarımız taraftarımızla buluşacak. Ayrıca 05 Ağustos günü oynanacak Süper Kupanın da kazanılması durumunda kupalarımız 4’lenecek. 
Galatasaray Spor Kulübü Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz, aksilik yaşanmaması durumunda Yönetim Kurulu ile katılarak balomuza dahil olacaklar. 21. Şampiyonluk balomuzu damga vuracak isimlerin yanı sıra, görsel etkinlik ve ışık şovları ile süsleyerek muazzam bir gece yaşatacağız.”

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER