LOJİSTİK MERKEZİ İÇİN MASAYA OTURDULAR

LOJİSTİK MERKEZİ İÇİN MASAYA OTURDULAR

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri neticesinde, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansınca başlatılan ‘’ Lojistik Merkezi Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu ‘’ hazırlama işi için Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda toplantı yapıldı.

Toplantıya Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya, Uzman Kübra Birhan ve yüklenici firma Politik Analiz Laboratuvarı ( PAL ) yetkilileri katıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Filyos Vadisi Projesinin İlimiz, Bölgemiz ve de Ülkemiz için çok önemli bir proje olduğunu ; Filyos Projesi ile gerek ekonomik alanda , gerekse sosyal yaşamda çok önemli değişim ve dönüşümler yaşayacağını; mevcut sektörlerin her açıdan büyüyüp gelişeceğini , bununla birlikte yeni yeni sektörlerin hayat bulacağını ifade etti. Filyos Limanı ve Filyos Endüstri Bölgesinin hayat bulması ile bölgemiz aynı zaman da bir Lojistik Üs haline gelecek. Şimdiden buna hazırlıklı olmalı, süreci yönetmeliyiz.  Başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere Lojistik Merkez çalışmalarımıza katkı veren kurum ve kuruluşların yetkililerine ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.   
 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER