Maden işçisi iradesini sandığa yansıtacaktır

Maden işçisi iradesini sandığa yansıtacaktır

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, Türkiye Taşkömürü Kurumuna bağlı Üzülmez Müessesede maden işçileri ile bir araya geldi. Maden işçilerinden kendisi adına oy isteyen Doktor Alan, Zonguldak’ı Ak Belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracaklarının altını çizdi.

“MÜBAREK ALIN TERİNİZ İLE”

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan Üzülmez müessesede yaptığı konuşmada, “Bugün şehrimizin gözbebeği, emekçileri, maden işçilerimiz ile bir araya gelmenin gururunu taşıyorum. Şerefli maden işçisinin evine ekmek götürebilmek için sergilediği mücadeleye gözlerimizle bir kez daha tanık oluyoruz. Zonguldak’ı Zonguldak yapan, mübarek alın teri ile şehrimize değer katan maden emekçilerimiz Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent olması için iradesini sandığa yansıtacaktır” ifadelerini kullandı.

“BİZ BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUZ”

Maden işçilerinin oylarına talip olduklarını belirten AK Partili Alan, “Zonguldak’ta işçilerimiz her zaman belirleyici bir rol üstlenmiştir. Belediyecilik anlamında hizmetsizliğin zirve noktaya ulaştığı şu günlerde Karaelmas’ın kara bahtını değiştirmek için Ak Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızı tanıştırmak için yola çıktık. Allah’ın izniyle sizlerin de desteği ile Zonguldak’ı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Milletimizden, halkımızdan bu kutsal davamız, Zonguldak’ımız için yetki istiyoruz. Biz bu şehri çok seviyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER