Madenciler kutlu bir görev üstlenmişlerdir

Madenciler kutlu bir görev üstlenmişlerdir

Madenciler kutlu bir görev üstlenmişlerdir

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, 4 Aralık Madenciler Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Demir açıklamasında şunları söyledi:
“Madencilik denildiğinde yaşadığımız şehrin ekonomik kaynaklarının başında gelen 1829 yılında Uzun Mehmet tarafından bulunduğu ve 1848 yılında işletmeciliğinin başladığı yıl olarak kabul edilen taşkömürü madenciliği şüphesiz ilk aklımıza gelendir.
Bilindiği üzere ülkemizin çeşitli bölgelerinde madenler bakımından çok zengin yataklara sahip olduğu ortadadır. Bu madenlerde gerek üretim gerekse yönetim kadrosunda çalışarak emek verenlerin ekonomik kazancını sağlamanın yanında aynı zamanda yaşadığımız ülkenin de gelişimine ve ekonomisine büyük katkılarının olduğunu, kutlu bir görev üstlendiğini, aklımızdan çıkarmamamız gerektiği kanaatindeyim.
Bu düşünceler ile birlikte madencilik sektöründe emek veren tüm madenci kardeşlerimin şerefli ve itibarlı bir iş yaptıklarını belirterek ‘’Madenciler Günü’’nü kutluyor, çalışmalarında kazasız ve belasız günler diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER