Mahkeme, raporu bekliyor

Mahkeme, raporu bekliyor

Mahkeme, raporu bekliyor

ZONGULDAKın Gökçebey ilçesinde taksi sürücüsü Sezai Kıyılıoğlunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra cesedinin bir bölümünü benzin döküp yakan çiftçi Veli Ermişnin (28) ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.
Geçen yıl 20 Şubatta meydana gelen olayda çiftçi Veli Ermiş, taksi sürücüsü Sezai Kıyılıoğlunu ormanlık alanda pompalı tüfekle öldürdükten sonra üzerine benzin döküp cesedin bir bölümünü yaktış, ardından taksideki paraları alarak evine gitti. Veli Ermiş, sabaha karşı minibüsle köyden kaçarken jandarma tarafından yakalandı. Tutuklanan Ermiş hakkında, canavarca hisle adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla dava açıldı. Zonguldak 1inci Ağır Ceza Mahkmesinde görülen davanın ikinci duruşmasında tutuklu sanık Veli Ermiş ve her iki tarafın avukatları katıldı.
Mahkeme heyeti, Sezai Kıyılıoğlunun hayattayken mi yakıldığı yoksa öldükten sonra mı yakıldığı konusunda Adli Tıp Kurumundan gelecek raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER