MEMURLAR İSTEDİĞİNİ ALDI!..

MEMURLAR İSTEDİĞİNİ ALDI!..

MEMURLAR İSTEDİĞİNİ ALDI!..

Zonguldak Belediyesi ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen arasında sürdürülen toplu sözleşme anlaşma ile sonuçlandı.

Zonguldak Belediyesi’nde çalışan 185 memur personeli ilgilendiren sözleşme Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bem-Bir-Sen Genel Başkan yardımcısı Medeni Sevinç tarafından imzalandı.

Belediye binasında gerçekleştirilen imza törenine; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Memur-Sen Zonguldak il temsilcisi Kamuran Aşkar, Bem-Bir-Sen Belediye temsilcisi Şenol Ayçiçek ve yöneticiler katıldı.

Zonguldak Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında imzalanan sözleşmeye göre, denge tazminatı aylık Bin TL, Dini bayramlarda Bin TL ikramiye ve Belediye’deki memurların üniversitede okuyan  çocukları için de 500 Tl. öğrenim bursu verilecek.

SEVİNÇ: TEŞEKKÜR EDİYORUM

İmza töreninde konuşan Bem-Bir-sen Genel Başkan yardımcısı Medeni Sevinç, “Kamu çalışanlarının tabiri caizse burada kendilerini düşünerek kıt kaynaklara rağmen sendikamızı davet ederek, kardeşlerimizin sözleşmesini yenilemenizden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum.  Böyle mübarek bir günde çalışanların gönüllerine girerek, sevgilerini almanız ayrıca bir güzellik vesilesidir. Allah her iki tarafa da hayırlı mübarek kılsın diyorum” dedi.

AŞKAR: “ZONGULDAK BELEDİYESİ İLE İLK DEFA TOPLU SÖZLEŞME İMZALADIK”

Memur-Sen il temsilcisi Kamuran Aşkar da yaptığı konuşmada, “15 yıllık Zonguldak’taki Memur-Sen tarihi içerisinde aslında bugün tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Sebebi de şu Zonguldak’ta Belediye’de bir türlü Bem-Bir-Sen olarak söyleşme imzalayamamıştık. Böyle güzel bir günde Belediye Başkanımız ve Genel başkan yardımcımızın katılımı ile Bem-Bir-Sen olarak Zonguldak Belediyesi’nde ilk defa toplu sözleşme imzalıyoruz. Bu toplu sözleşme hem arkadaşlarımıza, hem Belediye’mize hayırlı olur inşallah” diye ifade etti.

ALAN: ''ÇALIŞANLARIMIZA HELALİ HOŞ OLSUN''
 

Toplu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada, “Bugün bizim için önemli bir gün. Zonguldak Belediyesi Bem-Bir-Sen ile ilk defa bir toplu sözleşme imzalıyor, memurlarımızı ve kamu görevlilerimizi ilgilendiren toplu sözleşmeye hep beraber imza attık. Memurlarımız bundan sonra daha çok çalışarak, daha çok gayret göstererek, bizim seçim zamanında verdiğimiz sözleri yerine getirirken, inşallah mesai arkadaşlarımız bana daha fazla yardımcı olacaklar. Memur arkadaşlarımız için yapılabilecek ne varsa elimizden gelen, gücümüzün yettiği ne varsa yapacağız demiştik bunu da sosyal denge tazminatı sözleşmesine aktardığımızı sanıyorum, inşallah memur arkadaşlarımız da memnun kalırlar. Hep beraber bundan sonra verdiğimiz sözleri hayata geçirmek için vaat ettiğimiz projeleri mesai arkadaşlarımla beraber yaparız, Zonguldak’ımız hak ettiği yerlere gelir diyorum. Bu toplu sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza, Zonguldak’ımıza, Belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” deyi konuştu.

       Sözleşme ile ilgili bilgi de veren Belediye Başkanı Alan, “Sosyal denge tazminatında her ay Bin liranın üzerinde bir rakamla memurlarımızın hesabına yatacak. Onun dışında Kurban ve Ramazan bayramlarında da Bin’er lira ikramiyeleri olacak. Üniversitede öğrenim gören çocukları olan arkadaşlarımız öğrenim süresi boyunca aylık 500 TL bir katkı alacak. Helalihoş olsun, bizim memurumuz, çalışanlarımız her şeyi fazlasıyla hak ediyor”  dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER