Merhum başkana vefa örneği

Merhum başkana vefa örneği

Merhum başkana vefa örneği

Zonguldak eski Belediye Başkanı merhum Hüseyin Öztek’in 26’ıncı ölüm yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Muharrem Akdemir anma programı düzenledi. 1968-1977 yılları arasında Zonguldak Belediye Başkanlığı yapan merhum Hüseyin Öztek’in Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirilen anma törenine; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Eski Belediye Başkanı Yüksel Aytaç, Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, CHP İl Başkan Vekili Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
                Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, konuşma yapan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, merhum Hüseyin Öztek’in görev yaptığı süre içerisinde Zonguldak’a güzel hizmetlerde bulunduğunu ve kendisinin hala sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde anıldığını ifade etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Dilaver Mahallemiz de yetişmiş, okumuş mühendis olmuş, adaylığını koymuş ve Zonguldak Belediye Başkanlığını kazanıp bu görevi layığı ile yerine getirmiş Merhum Hüseyin Öztek’i ölüm yıldönümünde anmak için biraraya toplandık. O dönemin zorlukları içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmış, insani yönü kuvvetli çok değerli bir kişiydi. Vefat eden eski Belediye Başkanlarımızı anmak, onları yad etmek bizim görevimiz. Bugünkü programımızdan dolayı merhum Hüseyin Öztek’in oğulları şükranlarını sundular, teşekkür ettiler. Şahsım ve vatandaşlarım adına Hüseyin Öztek Başkanımızın şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ruhu şad olsun, Allah rahmet eylesin.” şekilde konuştu. 
                 Zonguldak Eski Belediye Başkanı Yüksel Aytaç ve Secaattin Gonca, merhum Hüseyin Öztek’in Zonguldak’a güzel hizmetlerde bulunduğunu, kendisinin vatandaşlar tarafından da çok sevildiğini ve unutulmadığını ifade ederek, ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilediler

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER