MHP'den İyi Parti'ye Bozkurt işareti tepkisi: "Bozkurt işareti Sadece MHPye aittir"

MHP'den İyi Parti'ye Bozkurt işareti tepkisi: "Bozkurt işareti Sadece MHPye aittir"


ZGC'yi ziyaret eden MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay İyi partililerinde bozkurt işareti kullanmasına tepki göstererek, "Bozkurt işareti ve ülkücülük bunların tek adresi Milliyetçi Hareket partisidir. Bu tartışma götürmezdir. Madem bu kadar ülkücüydüler, bu kadar bozkurt işaretini seviyorlardı HDP'ye  belediye kazandırdılar, MHP'li belediyeleri  kaybettirdiler. Bir ülkücü devletini sever. Devletine kurşun sıkan bir terör örgütünün siyasi uzantısını kesinlikle desteklemez ve yanında yer almaz. dolaylı da olsa desteklemez." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimi, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.  MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, kent genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ZGC Genel Merkezi ziyaret edildi. Erbay ve yönetimini, ZGC Genel Başkanı Derya Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gazeteciler karşıladı. Ziyarette, kent gündemi ile ilgili konular konuşulurken, karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu. ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Erbay ve yönetimine teşekkür ederek; "Bugün MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimi bizleri ziyaret etti. Teşekkür ediyorum. Nezaket ziyareti haricinde vereceği açıklamalar için teşekkür ediyorum." dedi.

ÜLKEMİZİN HUZURUNU BOZACAK HER TÜRLÜ GİRİŞİMİN KARŞISINDA OLACAĞIZ...
MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay Zonguldak'ın her sorununda çözüm arayışı içinde olacaklarını belirterek; "MHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak bugün ZGC'yi ziyaret ettik. 5 Eylül'de Genel Kurulumuzu yaptık ve göreve başladık. Zonguldak'ın her sorununda biz varız. Çözüm önerilerimizi de gelecek günlerde göreceksiniz inşallah. Pandemi sürecinde zor günler yaşıyoruz. Sınır ötesi operasyonlarda ülkemizi çökertmek istiyorlar. Bu durumda ülkemiz elbette ekonomik sıkıntı çekiyor. Ben bu sıkıntıları aşacağımızı düşünüyorum. Ülkemizin huzurunu bozacak her türlü girişimin karşısında olacağız." dedi.

MAKZON PROJESİ ZONGULDAK'IMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİZDE DESTEKLİYORUZ...
MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Üzülmez Kültür Vadisi projesi ile ilgili de açıklamada bulunarak; "Üzülmez Kültür Vadisi Projesinin Zonguldak'a önemli katkılar sağlayacağını düşünüyor ve destekliyoruz." şeklinde konuştu.
Erbay, " Zonguldak'ın kalkınması için hazırlanan ve yürütülen kalkınma ajansları tarafından, valilik tarafından yürütülen projeler var.  MAKZON Projesi, üzülmez bölgesini kalkınması, Üzülmez’in tekrar eski canlılığına kavuşturulması için önemli görüyoruz.  Kültür vadisi projesi, yine  ölü bölge halinde olan Üzülmez'in Zonguldak'ın kalkınmasına gelecekte önemli katkılar sağlayacaktır. MAKZON biraz zaman alacaktır ama güzel bir proje. Bu projenin desteklenmesini istiyoruz. Şehre olumlu yansıyacaktır. Bu bölgeye yapılacak bir projenin şehre önemli katkıları olacaktır" dedi.

TAŞKÖMÜRÜ ZONGULDAK İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR
Taşkömürünü Zonguldak için vazgeçilmez olduğunu belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "Taşkömürü Zonguldak'ın vazgeçilmezidir. Ulu önder Atatürk'ünde dediği gibi Zonguldak'ın derin toprakları altındaki maden ne kadar değerliyse Zonguldak'ta bizim için o kadar değerlidir. Zonguldak'ta Zonguldak'a yılarca bakacak maden kömürü olduğunu biliyoruz yer altında.  tabi bunu ekonomik şekilde işletilmesi, ekonomiye katkı sağlaması devletimizin atacağı  adımlarla sağlanacaktır. bunu yolunu ve yöntemini devletimiz verecektir." şeklinde konuştu.

DÜNYADA İSLAMİYATİN SAVUNUCUSU TÜRKİYE'DEN BAŞKA BİR ÜLKE KALMADI...
Fransa'ya boykot kararını desteklediklerini belirten Süleyman Erbay, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u kınıyorum. İslamiyete ve müslümanlara karşı yapılan açıklamaları doğru bulmuyoruz. Fransız ürünlerini boykot ederek tepki göstermemiz gerekiyor.  Dünyada islamiyetin savunucusu Türkiye'den başka bir ülke kalmadı. bunu herkes görüyor.  Dost bildiğimiz arap ülkelerin Azerbaycan ve Türkiye'ye karşı düşmanlık yapan ülkelere destek olmaları bizim için üzücü. Fransayı'yı da kınıyorum. " diye konuştu.

BOZKURT İŞARETİ SADECE MHP'YE AİTTİR. İYİ PARTİ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SİYASİ UZANTISI HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK MHP'Lİ BELEDİYELERİ KAYBETTİREREK HDP'YE KAZANDIRDILAR...
İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in Kayseri Erciyes Tekir Yaylası’ndaki Başbuğ Ocağı’nda partililerle birlikte bozkurt selamı ile hatıra fotoğrafı çektirmesine de tepki gösteren MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, İYİ Parti’ye terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile işbirliği yaptığını hatırlatarak, "Bozkurt işareti ve ülkücülük bunların tek adresi Milliyetçi Hareket partisidir. Madem bu kadar ülkücüydüler, bu kadar bozkurt işaretini seviyorlardı, HDP'ye  belediye kazandırdılar, MHP'li belediyeleri  kaybettirdiler. Bunun başka bir açıklamasını yapmaya gerek yok. Bir ülkücü devletini sever. Devletine kurşun sıkan bir terör örgütünün siyasi uzantısını kesinlikle desteklemez ve yanında yer almaz. Dolaylıda olsa desteklemez. " diyerek tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER